folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Macos İçin Uygulama Çıktısı Alma

Macos İçin Uygulama Çıktısı Alma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Merhabalar,

Flutter (ReactNative bir değişik versiyonu) ile bir proje geliştirdim.

MacOS bir bilgisayarım yok malesef. Fakat bu pc yi alacak bütçede yok. Bu uygulamanın AppStorede yayınlamak için apk(veya iosun uzantısı ne ise) dosyasını almam gerekiyor. Bunu nasıl halledebilirim ? 

Windows hacintosh da geliştirme yapıyorum. Ordan XCode de debug yapabiliyorum sıkıntı yok.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Macstadium dan kiralayabilirsin 30 dolarin varsa 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

Araştırırken gördüm de her çıktı için 30 $ çok fazla 1 saat 1$ diyor ama 1 saat yetmez herhalde.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    MhmdAlmz bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

Araştırırken gördüm de her çıktı için 30 $ çok fazla 1 saat 1$ diyor ama 1 saat yetmez herhalde.

aylık fiyatı o hacı

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

aylık fiyatı o hacı

Başka bir fikir çıkmaz ise burdan devam edeceğim öyle gözüküyor  günlük 1$ olsa normal diyeceğim de. Saati 1$ biraz fazla gibi. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

bende mac var hocam ama şu anda vize haftasındayım. cuma günü mesaj at, alabilirsem alayım build

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hocam şimdilik değil teşekkür ederim.

ilerleyen zamanlarda çok fazla çıktı alacağım. Bu yüzden lazım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Mahoni, flutter nasıl peki. Android ios vs çıktılarının performansı vs...

ontedi tarafından 10/Nis/19 01:50 tarihinde düzenlenmiştir

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
Toplam Hit: 2130 Toplam Mesaj: 8
ios android flutter