Macos Lion X 10.7 Vmware Kurulumu (Yardım)
-
Öncelikle s.a. ;
ya 1 haftadır şu MacOs u sanal pc olarak kurmaya çalışıyorum . Sürekli hatalar alıyorum birini düzeltiyorum baska bi hata cıkıyo onu duzeltıyorum baska bı
hata daha bıktım artık bıkttııııııııım . Cok garip ya sürekli hata alıyorum bi türlü kuramıyorum tutarial videoları kullanıyorum adam ne yapıyorsa aynısını
yapıyorum ama bı turlu ben kuramıyorum. En son aldığım hata ;
This virtual machine cannot be powered on because its working directory is not valid. Use the configuration
editor to set a valid working directory , and they try again diye saçma salak bi hata .

Tutorial Videoları :
Tutorial ' in 1. Part ' ı
http://www.youtube.com/watch?v=xx8DppzIqTs
Tutorial ' in 2. Part ' ı
-
burayı alayım.
-
hocam başka yansıma dosyası ile mi kurulum yapıyorsun vmw olarak nette mevcut yoksa bildiğimiz kurulum mu gerçekleştiriyorsun ?
+ uyumsuzluk gibi durumuda var.
snow leopard'ı denerken epey uğraşmıştım..
-
birde virtualbox ile dene bakem
-
hocam kurulumu nerden indirdin
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------hocam kurulumu nerden indirdin
-----------------------------kat.ph tan hocam
-
@Amd-x hocam zaten vmware a macos normal yollarla kurulamıyo dolaylı yollardan unlocker dosyalarıyla falan kırılıp kurulabiliyo.
@aliyk hocam benden istenen vmware da kurulabilmesi.
-
Çok çektin valla sen bu Mac Os'dan :D
Birde bunu dener misin hocam ? VM image ı direk hdd olarak gösterip çalıştırıyorsun.
rar şifresi : tahribat.com 

-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------Çok çektin valla sen bu Mac Os'dan :D
Birde bunu dener misin hocam ? VM image ı direk hdd olarak gösterip çalıştırıyorsun.
rar şifresi : tahribat.com 

-----------------------------hemen deniyorum hocam sağolasın geri dönüş yaparım ben sana
Edit: yuh aq 12 gb :D yinede indireyim yinede sağol hocam