Macos Lion X İso (Yardım)
-
VMware Workstation 8 ' e Sanal Pc Kurulumu İçin MacOs Lion X iso dosyası arıyorum . Sağlam linkler bulamadım ve indirdiklerim fake cıktı elinde olan varsa
veya elinde sağlam link olan varsa paylaşabilir mi . Saygılar.
-
EDİT : Biliyorum konuyu hortlattım ama çok acil lazım yoksa kafayi yiyecem . Elinizde VMware Workstation 8 için MacOs Lion X image dosyası varsa bi yere upload
edebilir misiniz ? yada güvenilir bi kaynak biliyorsanız link verebilir misiniz ?
Lütfen kaynak verecekseniz TÜRKÇE olsun ebem sikildi ya bulamıyorum Vmware için MacOs Lion x image ' ı ya :| -
Burdan bulabilirsin hocam.Elimde var ama link olarak degil iso olarak pc de duruyor. :D
-
erdiburak bunu yazdı:
-----------------------------Burdan bulabilirsin hocam.Elimde var ama link olarak degil iso olarak pc de duruyor. :D
-----------------------------hocam teşekkür ederim yardımın için . de bi yere upload edebilir misin elindekini? :D en azından fake cıkmaz
-
hocam buraya bakmanı tavsiye ederim burada paylaşılanda bi sıkıntı çıktığını tuymadım en sağlam bunlar yapıyo genelde googlede iatkos die aratırsan görürsün
-
yukarı
-
http://torrentscan.com/ > mac os lion vmware