Macos'da Ekranın Ortasında Çıkan Saçma Sembol
-
Merhaba
Bugun birşey farkettim ekranın tam ortasında aşağı ok şeklinde bir sembol belirmiş ve tüm pencerelerin üzerinde duruyor..yani background ile alakalı değil.
high sierra 10.13.6 mevcut os
bunun ne oldugu hakkında bir fikri olan var mı ?
-
anlaşılan herkez macos cahili benim gibi :)
-
caps lock açıp kapatınca kayboluyor mu?
-
Cahillikten değil garibanlık 😅
-
Prometheus bunu yazdı
caps lock açıp kapatınca kayboluyor mu?
yok malesef aklıma geldi ama olmadı
-
Mac os un kendisinden degil de, senin yuklemis oldugun bir programdan kaynaklaniyor bence muhtemelen, sahsen boyle bir sey gormedim daha once.
Activity monitor den gereksiz/supheli seyleri teker teker kill ederek o sembolun kaybolup kaybolmadigina bakabilirsin.
-
trampfd bunu yazdı
Mac os un kendisinden degil de, senin yuklemis oldugun bir programdan kaynaklaniyor bence muhtemelen, sahsen boyle bir sey gormedim daha once.
Activity monitor den gereksiz/supheli seyleri teker teker kill ederek o sembolun kaybolup kaybolmadigina bakabilirsin.
Makinayi sarjda kapat, 20sn bekle, acma tusu ardindan hemen el cekmeden shift, safe modda da geliyor mu bir baksana.
-
Antikky bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Makinayi sarjda kapat, 20sn bekle, acma tusu ardindan hemen el cekmeden shift, safe modda da geliyor mu bir baksana.
benim makina imac :)
-
Başıma böyle bir şey geldiğinde kapatıp açıyorum hakket düzeliyor :D
-
macte hata olmaz, sen yanlış kullanıyosundur