folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Mad Catz R.A.T. 7 Ve R.A.T 5 ‘‘‘ Mouse Değil Transformers Mübarek ..

Mad Catz R.A.T. 7 Ve R.A.T 5 ‘‘‘ Mouse Değil Transformers Mübarek ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

http://img.donanimhaber.com/images/haber/20404/madcatzrat7_dh_Fx57.jpg     R.A.T. 7

http://img.donanimhaber.com/images/haber/20404/madcatzrat5_dh_fx57.jpg     R.A.T. 5

Kablolu tasarıma sahip olan fareler, bilgisayar başındaki vaktini daha çok oyunlarla geçiren kullanıcıları hedef alıyor. Transformers filmlerinden çıkmış izlenimi yaratan özel tasarımlarıyla dikkat çeken yeni modeller, genel olarak aynı tasarım anlayışının ürünü olarak öne çıkarken, aralarındaki yegane fark olarak R.A.T. 5 modelinde 4000 DPI, R.A.T. 7 modelinde ise 5600 DPI lazer sensör kullanılması gösteriliyor.

Özelleştirilebilir ağırlık sistemine sahip olan, metal çerçeveli fareler, 5 adet programlanabilir butona sahip. Üst model olan R.A.T. 7, değiştirilebilir ayaklar ve bilek dayama özelliği gibi özelleştirilebilirlik ve konforlu kullanım adına daha fazla sayıda seçenek sunuyor. Mad Catz, yeni fare modellerinden R.A.T. 5'i 69.99$, R.A.T. 7 modelini ise 99.99$ seviyesinden satışa sunuyor.

Alıntı..

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

edit: orucun yan etkileri

Yaptık bişiler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bu ne be,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Weldox bunu yazdı:
    -----------------------------

edit: orucun yan etkileri

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

oha demek istiyorum manyakk bişey ya 5600 dpi ne demek ya... para olsada çıktığı gibi alsam :/ x7 le takılıoz işte :)

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

woooow

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

carnager bunu yazdı:

oha demek istiyorum manyakk bişey ya 5600 dpi ne demek ya... para olsada çıktığı gibi alsam :/ x7 le takılıoz işte :)

Haziran ayında sanırım çıkmış piyasaya bir kaç yabancı sitede gördüm satışını.. 100 dolar civarı diyo çok para :(

Toplam Hit: 1482 Toplam Mesaj: 8