Madem Öyle Öneriniz Nedir? (Tecrübeli Hackerlara Bu Sorum)
-
Arkadaşlar madem ProRat programı için kötü ve uğraştırıcı bir program diyorsunuz o halde sizin öneriniz nedir?
yani hangi programla insanların bilgisayarına girip, onların şifrelerini öğrenicez? Lütfen bu soruları tecrübeli arkadaşlar cevaplasın...!
-
tahribat.com un böle programı olmadıgı için
cigicigi.com da turkojan adlı program var ayrıca prorat fln bi boka yaramaz
Kampanya :
Prorat Kullanma Kullandırtma ! :)
ama cigideki programda antilerde yakalanma şansı var gönderir yakalarsa kaspersky da falan sonra göt olma :D
-
Truvayı yazanmı tahripedicidir yoksa kulllanmı?
-
2 si de...
ayrica ProAgent kullan yada vatosajan...
link isitosan bana mail at... profilde var...
-
Arkadaşlar ben ProAgent v2.1 public edition'u indirdim öncelikle e-mail kısmına mailimi yazıyorum ve test'e tıklıyorum e-mail gönderildi diyo ama mailime hiç bi şey geldiği yok.
sonra server oluşturu tıklıyorum hata veriyovirüs programı var diye oluşturamıyo diye?
ne yapmam lazım bu programı nasıl kulana bilirim lütfen bilen arkadaşlar varsa yardım etsin...!
-
bi kere proagent kullanıyorsan trojanscanner norton tarzı programlar onları silebilir. Server oluşturman için onları disable etmen gerekir. Bilgisayarına açık vermek istemiyorsan önemsiz bir bilgisayarda server oluştur daha sonra serveri ücretsiz bir host upload et.
-
turkce secenegını secın kullanımı cok kolay ıstedıgın her dosyaya ekleyebılırsın kendısı bır trojandır ama zarar vermez pc ne ...buna ek olarak vatos yada prorat var....vatos ve proagent ıle ancak bılgı calarsın ama prorat en ıyısıdır cunku pc ye uzaktan kontrol etme yetkısı verırı sana......