folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Maden Şirketinden Teknik İnceleme Belgeleri Talebi

Maden Şirketinden Teknik İnceleme Belgeleri Talebi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

değerli forum üyeleri malum soma yı biliyoruz açıklamalar vs. geliyor acaba diyorum bu adamların elindeki inceledikleri belgeleri isteyebiliyormuyuz arkadaş gidip istiyicem mekanik okuduk fizik okuduk elektronik okuduk.. istemenin bir yolu var mıdır?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

Hocam şöyle örnek vereyim.

Şimdi sen gittin bana faceden ettin küfürü saydın sövdün gittin millete de ben ona küfür etmedim o bana etti dedin sonra da o konuşmaları o küfür etmedim dediğin insanlara gösterir misin? 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı

Şimdi sen gittin bana faceden ettin küfürü saydın sövdün gittin millete de ben ona küfür etmedim o bana etti dedin sonra da o konuşmaları o küfür etmedim dediğin insanlara gösterir misin? 

sence mesele maske düşürmek mi ? teknik incele yapmak mı ? :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    akmarky bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı

İkisi de onlar için aynı hocam. Boşuna uğraşma derim dene bir kere şansını ama sanmıyorum

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    akmarky bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı

Bu şartlarda teknik inceleme maske düşürmek için yapılır diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum.  Yoksa kimsenin canı sıkılmıyor keyfi olarak şu teknik incelemeyi yapalım demiyor. 

Ortada büyük bir ihtimal ve CİNAYET var bunun bir şekilde oprtaya çıkarılması çok mühimdir.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    akmarky bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı

Bu şartlarda teknik inceleme maske düşürmek için yapılır diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum.  Yoksa kimsenin canı sıkılmıyor keyfi olarak şu teknik incelemeyi yapalım demiyor. 

Ortada büyük bir ihtimal ve CİNAYET var bunun bir şekilde oprtaya çıkarılması çok mühimdir.

maden sahibi kendisi incelettiriyor odalar üstün körü he he diyip geçiyor e o yapmaz bu yapmaz kim yapıcak

Toplam Hit: 650 Toplam Mesaj: 6