Madrid'de Kalacak Yer...
-
19 - 21 haziran tarihleri arasında madridde havaalnına yakın kalınacak bir yer arıyorum... Ucuz olacak öyle çok para veremem. 2 kişilik... booking.com dan baktım ama güvenemiyorum...
-
-
_PesimisT_ bunu yazdı
19 - 21 haziran tarihleri arasında madridde havaalnına yakın kalınacak bir yer arıyorum... Ucuz olacak öyle çok para veremem. 2 kişilik... booking.com dan baktım ama güvenemiyorum...
neye güvenemiyon biz prag ve budapeşteye otel ayarlayacağız hocam bookinge güvenemez miyiz yani :D
-
craigslist takip et müdür az kurcala bulursun
-
bookinge güven lan. booking en yakın arkadaşından daha dürüsttür :D
booking millete amme hizmeti veriyo tabi oda kazanıyor hotelcilerde...
booking ile randevu ayarla yarı yolda kalmassın ücret kesmez. ciddi gerçekçi sitedir.
internette senin kişisel bilgilerini kredi kartı bilgilerini saklı tutar. booking olmasa ortada kalırdım
ingiltereye gittim fransaya gittim tunusa gittim hep booking rezervasyonuyla. her vardığım otelde adım soyadım hotelde belliydi
ı am happy with booking.com -
kaygusuz bunu yazdı
bookinge güven lan. booking en yakın arkadaşından daha dürüsttür :D
booking millete amme hizmeti veriyo tabi oda kazanıyor hotelcilerde...
booking ile randevu ayarla yarı yolda kalmassın ücret kesmez. ciddi gerçekçi sitedir.
internette senin kişisel bilgilerini kredi kartı bilgilerini saklı tutar. booking olmasa ortada kalırdım
ingiltereye gittim fransaya gittim tunusa gittim hep booking rezervasyonuyla. her vardığım otelde adım soyadım hotelde belliydi
ı am happy with booking.comGitmeyeceğim halde Amerika'da Otel Rezervasyonu yaptırasım tuttu.
Tanıtım metni budur.
Hipnoz oldum.
-
Airbnb.com
-
badass bunu yazdı
Airbnb.com
Gecelik $29 yerler var iki kisilik.
https://www.airbnb.com/rooms/5374254?checkin=06%2F19%2F2015&checkout=06%2F21%2F2015&guests=2&s=YP2_