folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Madrid'de Kalacak Yer...

Madrid'de Kalacak Yer...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

19 - 21 haziran tarihleri arasında madridde havaalnına yakın kalınacak bir yer arıyorum... Ucuz olacak öyle çok para veremem. 2 kişilik... booking.com dan baktım ama güvenemiyorum...

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    _PesimisT_ bunu yazdı

19 - 21 haziran tarihleri arasında madridde havaalnına yakın kalınacak bir yer arıyorum... Ucuz olacak öyle çok para veremem. 2 kişilik... booking.com dan baktım ama güvenemiyorum...

neye güvenemiyon biz prag ve budapeşteye otel ayarlayacağız hocam bookinge güvenemez miyiz yani :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

craigslist takip et müdür az kurcala bulursun

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bookinge güven lan. booking en yakın arkadaşından daha dürüsttür :D

booking millete amme hizmeti veriyo tabi oda kazanıyor hotelcilerde...

booking ile randevu ayarla yarı yolda kalmassın ücret kesmez. ciddi gerçekçi sitedir.

internette senin kişisel bilgilerini kredi kartı bilgilerini saklı tutar. booking olmasa ortada kalırdım 

ingiltereye gittim fransaya gittim tunusa gittim hep booking rezervasyonuyla. her vardığım otelde adım soyadım hotelde belliydi 

ı am happy with booking.com

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

bookinge güven lan. booking en yakın arkadaşından daha dürüsttür :D

booking millete amme hizmeti veriyo tabi oda kazanıyor hotelcilerde...

booking ile randevu ayarla yarı yolda kalmassın ücret kesmez. ciddi gerçekçi sitedir.

internette senin kişisel bilgilerini kredi kartı bilgilerini saklı tutar. booking olmasa ortada kalırdım 

ingiltereye gittim fransaya gittim tunusa gittim hep booking rezervasyonuyla. her vardığım otelde adım soyadım hotelde belliydi 

ı am happy with booking.com

Gitmeyeceğim halde Amerika'da Otel Rezervasyonu yaptırasım tuttu. 

Tanıtım metni budur. 

Hipnoz oldum. 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Airbnb.com

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek
    badass bunu yazdı

Airbnb.com

Gecelik $29 yerler var iki kisilik. 

https://www.airbnb.com/rooms/5374254?checkin=06%2F19%2F2015&checkout=06%2F21%2F2015&guests=2&s=YP2_

Toplam Hit: 1050 Toplam Mesaj: 8
madrid