Mafia 2 Takıldığım Bölüm
-
Bir bölümde takıldım bi türlü çözümünü bulamadım bölüme gelicek olursak limanda bulunan sanırım liman mafyasının başındaki adamı öldürdüm limana gidiyorsunuz orda öldürüyorsunuz hatta yukardan size molotof atıp duruyor.Öldürdükten sonra limandaki adamın odasına girip parayı aldım.Daha sonra aşağı indim 3 adamla bişeyler konuştum.Ondan sonra ne gelen var ne giden bi görevde çıkmadı orda takıldım kaldım ne yapmam gerekiyor ?
-
hocam orda silahcı dükkanı felan soy B ye araba götür sat bir miktar para birikdirmen lazım ondan sonra gitmen gerekn yeri gösteren kırmızı işaret çıkacak zaten götürüp tüm parayı vereceksin
-
Notorious bunu yazdı:
-----------------------------
Bir bölümde takıldım bi türlü çözümünü bulamadım bölüme gelicek olursak limanda bulunan sanırım liman mafyasının başındaki adamı öldürdüm limana gidiyorsunuz orda öldürüyorsunuz hatta yukardan size molotof atıp duruyor.Öldürdükten sonra limandaki adamın odasına girip parayı aldım.Daha sonra aşağı indim 3 adamla bişeyler konuştum.Ondan sonra ne gelen var ne giden bi görevde çıkmadı orda takıldım kaldım ne yapmam gerekiyor ?
-----------------------------Hiç soygun yapmadan direk B'Ye araba götür polisle başına iş alma hiç hocam
-
hocam seden paranı 27.500 e çıkarmanı istiyordu yanlış hatırlamıyorsam. taba basınca haritaya bakarken sağ ve sol üst köşelerde kaç para istediği ve sende ne kadar olduğu yazılı. o paraya ulaşıncaya kadar dükkan soy.
-
B'ye arabayı götürüyoruzda bi türlü arabayı satamıyorum ne biçim iş la bu :S
-
Oyunu 4 kere bitirdim 5. bitiri$teyim $uan (ekstra ekstra hard) bu kadar kolay bi oyun gormedim. :|
GTA4 o kadar zorduki yani mafyanin en zor bolumu GTAnin en kolay bolumlerine denk geliyo.