folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Magellan Explorist 500Le Gps

Magellan Explorist 500Le Gps

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    speed_man
    speed_man's avatar
    Erkek
    herkeze selamlar MAGELLAN EXPLORİST 500LE GPS di de bir çihaz var ben bunu alalı 2 ay falan oldu ama hiç bir şeyini göremedim neden derseniz içinde avrupa haritası var türkiye detay haritası yok bu yüzden hiç işime yaramadı ve arkadaşlar bu detay haritasını nerden bulabilirim ben başka forda sordum gpsturk.comda var dediler ona girdim adamlr bana 230 tl fiyat çektiler makinanın degeri kadar yani elinde olan varsa detay harıtası benimle palyaşabilirmi yada nerden üçretsiz indirebilirim bilen varmı arkadaşlar lütfen yardım edin cevaplarınızı merakla bekliyorum cvb veren vermeyende sağolsun tşk...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    speed_man
    speed_man's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu forumda hiç kimse yokmu ya kimse cvp yazmamış lütfen yardım edin arkadaşlar cvplari bekliyorum tşk.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Emulede fln aradın mı?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Warez'de arattır :/

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    speed_man
    speed_man's avatar
    Erkek

emule nin ne oldugunu ne işe yaradıgını bilmiyorum ama warez de arattım bir şey  yok   lütfen yardımlarınızı bekliyorum

kafayı yiyecem birtirli bulamıyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

speed_man bunu yazdı:
    -----------------------------

emule nin ne oldugunu ne işe yaradıgını bilmiyorum ama warez de arattım bir şey  yok   lütfen yardımlarınızı bekliyorum

kafayı yiyecem birtirli bulamıyorum

-----------------------------

http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=36

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    speed_man
    speed_man's avatar
    Erkek
    arkadaşım tşk emule prg indirdim arttım bir şeyler buldum ama indiremiyorum ya indir diyorum indirme yerine geciyor bekliyor diyor yarım saattir bekliyorum hala bekliyor yazıyor ben mi yanlış yapıyorum acaba bi yardım tşk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    speed_man
    speed_man's avatar
    Erkek
    emule dede yok arkadaşlar
Toplam Hit: 1150 Toplam Mesaj: 8