Magellan Explorist 500Le Gps
-
herkeze selamlar MAGELLAN EXPLORİST 500LE GPS di de bir çihaz var ben bunu alalı 2 ay falan oldu ama hiç bir şeyini göremedim neden derseniz içinde avrupa haritası var türkiye detay haritası yok bu yüzden hiç işime yaramadı ve arkadaşlar bu detay haritasını nerden bulabilirim ben başka forda sordum gpsturk.comda var dediler ona girdim adamlr bana 230 tl fiyat çektiler makinanın degeri kadar yani elinde olan varsa detay harıtası benimle palyaşabilirmi yada nerden üçretsiz indirebilirim bilen varmı arkadaşlar lütfen yardım edin cevaplarınızı merakla bekliyorum cvb veren vermeyende sağolsun tşk...
-
arkadaşlar bu forumda hiç kimse yokmu ya kimse cvp yazmamış lütfen yardım edin arkadaşlar cvplari bekliyorum tşk.
-
Emulede fln aradın mı?
-
Warez'de arattır :/
-
emule nin ne oldugunu ne işe yaradıgını bilmiyorum ama warez de arattım bir şey yok lütfen yardımlarınızı bekliyorum
kafayı yiyecem birtirli bulamıyorum
-
speed_man bunu yazdı:
-----------------------------emule nin ne oldugunu ne işe yaradıgını bilmiyorum ama warez de arattım bir şey yok lütfen yardımlarınızı bekliyorum
kafayı yiyecem birtirli bulamıyorum
-----------------------------http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=36
-
arkadaşım tşk emule prg indirdim arttım bir şeyler buldum ama indiremiyorum ya indir diyorum indirme yerine geciyor bekliyor diyor yarım saattir bekliyorum hala bekliyor yazıyor ben mi yanlış yapıyorum acaba bi yardım tşk.
-
emule dede yok arkadaşlar
Toplam Hit: 1150 Toplam Mesaj: 8