Magic Cards
-
arkadaşlar daha önce verildimi bilmiyorum ama david coppefield ın ilizyonuymuş. bunun mantıqı nedir ? bilen varsa sölesin kafayı yicem.
-
yuhhhhhhh... nasıl oldu laa bu :)) anaaaa :))) allaaahhh :)) anaaaammm :))) nasıl buldu bu hayret haaa.şaşırdım inanın.. neyd,ki acaba sırrı bunun :(
-
hoca cok basit once destedeki 4 secenekten(karo,maco,kupa,sinek) ikisini verio mesela karo kız ve kupa kız sonrada maça ve sinek kızı verio. BUnu her secenek icin yapıo papaz vale falan..
-
hayır her seçenek diye bir şey yok 6 tane kart var bunlardan 1 tanesinı sec diyor bir daha kart bunların içindemi falan demiyo başka bir hilesi var ama?
-
ula çok kek bu... sen bi karta odaklanıyorsun diğer kartlara bakmıyorsun.. adam 2. turda ordaki 6 kartı hepsinide
değiştiriyor sende diğer kartlara bakmadğn için yeni listede seçtğin kartı görmeyince böyle anaaa manaaa felan
oluyorsun...
-
hakkaten ya...diger kartlara hiç bakmadım kendimi salak gibi hissettim şimdi... odun kömürü yaktın beni : (
-
JAVVAJ bunu yazdı:
-----------------------------
hakkaten ya...diger kartlara hiç bakmadım kendimi salak gibi hissettim şimdi... odun kömürü yaktın beni : (
-----------------------------
benim solediiimin farkı neydi de orada anlamayıp sonra anladın, bende bunu anlayamadım
Toplam Hit: 649 Toplam Mesaj: 7