Magic Cards

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByEaqLe
    ByEaqLe's avatar
    Erkek

arkadaşlar daha önce verildimi bilmiyorum ama david coppefield ın ilizyonuymuş. bunun mantıqı nedir ? bilen varsa sölesin kafayı yicem.

http://uploaded.to/?id=mgprwo

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    yuhhhhhhh... nasıl oldu laa bu :)) anaaaa :))) allaaahhh :)) anaaaammm :))) nasıl buldu bu hayret haaa.şaşırdım inanın.. neyd,ki acaba sırrı bunun :(

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    hoca cok basit once destedeki 4 secenekten(karo,maco,kupa,sinek) ikisini verio mesela karo kız ve kupa kız sonrada maça ve sinek kızı verio. BUnu her secenek icin yapıo papaz vale falan..

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JAVVAJ
    JAVVAJ's avatar
    Erkek
    hayır her seçenek diye bir şey yok  6  tane kart var  bunlardan  1  tanesinı sec diyor  bir daha  kart  bunların içindemi falan demiyo başka bir hilesi var ama?

Bir dil bir insan iki dil iki insan java bilmeyen ahrazdır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

ula çok kek bu... sen bi karta odaklanıyorsun diğer kartlara bakmıyorsun.. adam 2. turda ordaki 6 kartı hepsinide

değiştiriyor sende diğer kartlara bakmadğn için yeni listede seçtğin kartı görmeyince böyle anaaa manaaa felan

oluyorsun...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JAVVAJ
    JAVVAJ's avatar
    Erkek
    hakkaten ya...diger kartlara hiç bakmadım  kendimi  salak gibi hissettim şimdi...  odun kömürü yaktın beni  : (

Bir dil bir insan iki dil iki insan java bilmeyen ahrazdır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    JAVVAJ bunu yazdı:
    -----------------------------
    hakkaten ya...diger kartlara hiç bakmadım  kendimi  salak gibi hissettim şimdi...  odun kömürü yaktın beni  : (
    -----------------------------
    benim solediiimin farkı neydi de orada anlamayıp sonra anladın, bende bunu anlayamadım

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
Toplam Hit: 649 Toplam Mesaj: 7