Magic Mouse 2 Kullanan Var Mı?
-
Selam herkese
Geçen senelerde magic mouse 1 aldıydım çok güzel alet lakin hem kalem pille çalışması hoşuma gitmedi hem de dokunmatiği çok güzel olmasına rağmen optik okuyucusu yetersizdi çoğu yüzeyde kafayı yedi. 14 günü doldurmadan iade ettim.
Sonradan magic mouse 2 çıktı nasıldır kullanan varsa yorumlarını rica edeyim, pil ömrü hassasiyet falan.
Windows bootcamp ile arada oyun oynamak için kullanıyorum. Oyun da oynatır mı magic mouse?
en uygun nerden temin edebilirim? Taxfree kesen online mağaza var mı?
hadi onu da sorayım havaalanında iade almak için taxfree faturası şart mı?
Teşekkürler
-
ms 1850 sasmaz yıllardır.
apple store varsa alırsın bır buyuk teknolojı magazalarında taxfree kasada olayı var
nette gormedm bılmıyorum
-
hipokondriyak bunu yazdı
ms 1850 sasmaz yıllardır.
apple store varsa alırsın bır buyuk teknolojı magazalarında taxfree kasada olayı var
nette gormedm bılmıyorum
İyidir eyvallah da cihazda 2tanecik usb var zaten yetmiyor, birini mousela iptal etmek istemiyorum 😅
Up da olsun bakalım..
-
Ben kullanıyorum.
Apple Store'dan (Türkiye) almıştım; yanılmıyorsam.
Batarya kapasitesi ve hassasiyeti bana göre iyi.
iPhone'un soket girişi ile şarj ediliyor. Reklam sloganlarına göre 1 dk. şarj ile 10 saat (sanırım) kullanım ömrü sunuyormuş.
MacBook ile beraber kullanıyorum ve yaptığım genel anlamıyla sörf.
O yüzden bir designer/gamer olmadığım için bu alanlarla ilgili yorum hakkım yok.
-
Bende de var. Günlük ortalama 8 saat bilgisayarda vakit geçiriyorum. Pil konusunda bence gayet yeterli. Şarj için lightning kablo kullanmak gerekiyor. Hızlı şekilde şarj oluyor. Hassasiyet mouse pad üzerinde nedense sapıtıyor ama normal masaüstü kullanımda yine gayet iyi. Günlük kullanım için ideal.
-
Tahmin edeyim kutusundan lightning ve veya priz adaptörü çıkmıyor? :D
-
https://www.apple.com/tr/shop/product/MLA02/magic-mouse-2?fnode=4c
İçinden lightning çıkıyor. Ama ne olursa olsun pahalı ya.