folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Mahallede İnternet Altyapısı Yok. Ne Tür Alternatifler Kullanılabilir ?

Mahallede İnternet Altyapısı Yok. Ne Tür Alternatifler Kullanılabilir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Kardeşim ev değiştirdi ve internet bağlatmak istiyor. Türknet bağlayalım dedik tt altyapısı yok diye geri döndüler. Şimdi bu şekilde hiçbir firmadan internet bağlayamıyoruz. Evde internet sorununu nasıl çözebiliriz ? Film izler, maç izler, dizilere bakar. 4-6gb vınn paketleri iş görmez zaten hali hazırda mevcut. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

apartmanın yüksek ise ve cevrende birkaç kilometre uzakta tanıdığın var ise ubnt ile çözersin. 

next next next install
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Mesafe önemli.  köy yeri yazlık yer vs bahanelerle 2 yıl yol verdiler telekomdan .

Saha elemanlarına 200tl ateşledim. 300-400m kabloyu çekiverdiler üstüne 4 paket marlboro aldım . telekoma gitmeden evrakları evimde imzaladım hattımı 2. gün açtılar . 

aynı telekom birdahaki sene 2 ayda internetimi anca bağladı. hani diyeceğimşu SİSTEMDEN YARDIM BEKLEME YARDIMI ŞAHISLARDAN BEKLE . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 3169 Toplam Mesaj: 3
ttnet türknet altyapı yok sokayım vereceğin hizmete