folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Mahirix Veya Benzeri Script?

Mahirix Veya Benzeri Script?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İnternette Mahirix v3 Mahirixv4 filan var. Ancak pek güvenli gelmediler bana. Elinde olan veya sağlam link bilen varsa alayım lütfen. Olmadı mahirix ayarında script tavsiyesine de açığım.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

ne sitesi kuracaksın?

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ibrahimeren bunu yazdı:
    -----------------------------

ne sitesi kuracaksın?

Domain, host filan hazır. 18+ bir site kurucam. 

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

webloader w7 kur seo ayarlarını yap (orjinalindeki seo ayarları artık adam akıllı hit yapmaz) ,  indirdiğin scriptin ttüm dosyalarını kontrol et admin girişine extra bir şifre daha koy.Tavsiyem ilk defa bu işlere gireceksen işi bilmiyorsan girme çok zamanını alır.

blog.ibrahimerenyalcin.com/Webloaderv7.rar benim arşivden dosyaları tam temizmi bilmiyorum ama çalışıyor kontrol et sonra heyklendim deme indirince haber ver dosyayı silicem

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ibrahimeren bunu yazdı:

webloader w7 kur seo ayarlarını yap (orjinalindeki seo ayarları artık adam akıllı hit yapmaz) ,  indirdiğin scriptin ttüm dosyalarını kontrol et admin girişine extra bir şifre daha koy.Tavsiyem ilk defa bu işlere gireceksen işi bilmiyorsan girme çok zamanını alır.

blog.ibrahimerenyalcin.com/Webloaderv7.rar benim arşivden dosyaları tam temizmi bilmiyorum ama çalışıyor kontrol et sonra heyklendim deme indirince haber ver dosyayı silicem

Hacım linkte bir hata var, eksik veya yanlış

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

ibrahimeren bunu yazdı:

Hacım linkte bir hata var, eksik veya yanlış

sıkıntı yok lıntkte ındırıdm ben. 

blog.ibrahimerenyalcin.com/Webloaderv7.rar

edit: upload ettım aynı dosya ıstersen burdan ındır hocam

http://hotfile.com/dl/140867634/5b96263/vyedi.rar.html

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Edit... ben yükleyene kadar Bisses yüklemiş :D

Çok sıkılıyom
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Eyvallah, yükledim. Facebook hesabı üzerinden kendime mesaj olarak yolladım dosyayı ve bu arada benim kendime mesaj olarak gönderdiğim videolar, resimler ve daha bir sürü terane olduğunu gördüm. Unutkanlık işte...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

dosyayı sildim kolay gelsin

Toplam Hit: 3354 Toplam Mesaj: 9