folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Mahkeme Kararı İle Engellenmiş Sitelere Girmek

Mahkeme Kararı İle Engellenmiş Sitelere Girmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c2wueR
    c2wueR's avatar
    Erkek
    Diyelim ki megaupload.com' dan indirmeniz gereken bir program var ama "Bu siteye erişim Mahkeme Kararı ile engellenmiştir" diye bir sayfa çıkıyor. Ama Erişimin engellendiği bu sitedeki O programı mutlaka indirmenizde gerekiyor. Bu durumda yapmanız gereken tek şey hiç bir özel program yüklemeye gerek kalmadan,
    bilgisayarınızın ağ konfigrasyonunu şu şekilde degiştirmek hepsi bu.

Ayarlar>Yerel Ağ Bağlantısı>Özellikler>internet iletişim kuralları(TCP/IP) bunu seçip
    Aşağıdaki Dns Sunucu adresini kullan :
    Yeğlenen DNS sunucu adresine şunu yazın:
    4.2.2.1

hepsi bu.Erişim engellenen sitelere rahatlıkla program kurmaksızın eski dns adresinize nazaran %10 daha hızlı şekilde giriş yapabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    2 gün önce arkadaşla değişik tipte yazıldı kardeş

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Buna Benzer KonuLar Çok Kez YayınLandı

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

ve halada yayınlanıyo ve ben hiç bıkmadan teşekkür edicem

teşekkürler

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c2wueR
    c2wueR's avatar
    Erkek

Yayınlanması Önemli Bişey Arkadaşlar..Çünkü Yasaklı Sitelere Gerçektende Girebiliyorsunuz.Ben Kullanıyorum Mesela :/

Toplam Hit: 2458 Toplam Mesaj: 5