Mahkum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Suçluyum. Kaçamadım gözlerinden. Kilit vuramadım bakışlarına. Ben de oradaydım. Seninle; aklında ve kalbinde.

Vurun kellemi. Sana güneş doğurdu zira gözlerim. Hayallerini aydınlatı. Akıtın kanımı toprağa, yüreğini ısıttı.
    Ümit verdi, deste deste umut.

Oyun gözlerimi. Okyanusları dolduramadım yokluğunda. Her birine hesap sordum: onun için mi? Buzdan zindanlarıma hapsettim kalbimin, çürümeliydi.

İlk seni ittim uçurumdan. Esirgedim ellerimi. Kaderine terkettim. Bitsin artık diye de taş bağladım yüreğine,
    taştan merhametimi.

İzinden yürümedim beyaz yollarda. Düşmedim, sürüklenmedim ardınsıra. Bir seni gönderdim. Korkutmalıydı yalnızlık seni.Sildim işaretleri, dönemeyesin geri.

Karanlıklarla dost oldum ben. Kovmalıydılar ışığını. Kara bulutlar düğümlenmeliydi boğazına. Sağanak sağanak
    boşalmalıydılar umutlarına. Çamurdan tehditler dikmelerini söyledim.

Yaraların... Kangren olmalıydı yüreğin. Zaman tembihledim. Sakladım panzehrini boş duvarlar ardına. Yaktım
    tabibleri, basasın diye küllerini acılarına.

Suçluydum. Mahkum etti vicdan beni pişmanlık vagonlarına. Adaletin ezdiği raylarda, sürükleniyorum şimdi.
    Ahını çektiği tireni, biliyorum, sen durdurabilirsin ancak. Ya da unut gitsin. Tek isteğim, yükümü taşı karanlık uçurumlarda.

konpicyus

We can be more, we can be much more.
Toplam Hit: 689 Toplam Mesaj: 1