folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Mahmutbey - Kabataş Metrosu Hakkında Net Bilgisi Olan Var Mı?

Mahmutbey - Kabataş Metrosu Hakkında Net Bilgisi Olan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Müritler iyi geceler,

Senelerdir yapılan bir metro çalışması var bizim burada. (mahmutbey)

Ula bi bitiremediler derken bi baktım netten daha uzayacak yazıyordu bilmem ne.

Şuan bu metro hakkında net bilgisi olan var mı?

Ne zaman bitecek ve nerden nereye gidecek?

hay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

biz 20 senedir bitmeyen(bu sene kadar uğraşılmayan bile) metrolarla yaşıyoruz hocam Ankara'da :) zamanla alışırsın :D

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

O metro  çalışması için bende aynı şeyi söylüyordum ama yerin altının a.koymuşlar şimdilik tam bilgi vermiyorlar ama istanbulun bir ucundan bir ucuna kadar delmişler bişeyler yapmışlar 

karakutu tarafından 19/Eki/12 00:52 tarihinde düzenlenmiştir

Mevzu derin | Papikolas Planet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Tamam hocam onu biliyorum da bizim burdaki durağın tepesine M tabelasını koymuşlar, yürüyen merdivenleri yapmışlar her şey tamam :D ne zaman bitecek nereye gidecek bi öğrenebilsem vallahi rahatlıyacam. Mahmutbey'den Alibeyköy'e, oradan da Kabataş'a gidecek diyorlar nette eğer öyleyse benim hiçbir bokuma yaramıyacak çünkü :D

hay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

biz 20 senedir bitmeyen(bu sene kadar uğraşılmayan bile) metrolarla yaşıyoruz hocam Ankara'da :) zamanla alışırsın :D

Hocam ben geldim Ankara'ya sizin metronuza da bindim. Bizim aksaray metrosundan güzeldi valla hem de hızlıydı. Taksim metrosuna benziyordu biraz koltuklar falan ama bildiğim kadarıyla zaten sizin metro bi ucundan diğer ucuna götürüyormuş. :D İstanbul Avrupa yakasında hali hazırda iki metro ve tramvay hatlarıyla beraber metrobüs otobüs her şey var ama ben hala okula gitmek için 1 saatten fazla zamanımı + iki farklı ulaşım aracını kullanmak zorunda kalıyorum. :D

hay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Bagcilarda bitti gibi bugun diyordu biri başbakan açmaya gelecek yakında 2013 te olimpiyat stadina kadar gidecekmiş mahmut bey hatti bagcilara bagli mi blmem az bir süre sonra açılır güneşli tarafinda istasyon girişleri bitirildi çevre düzenlemesi yapiliyor bagcilar tarafinda a bitti gibi 2013 de açılır en geç ortasinda eskisi gibi degil hizli ilerliyor her yere gidecek bagcilardan karşıya ümraniye kadıkoy beylik düzü iki telli sanayi rahat olacak inşallah araç kullanmada azalır

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacı abi sitelerinden mail atsana adamlara

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    mahzal bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

Hocam ben geldim Ankara'ya sizin metronuza da bindim. Bizim aksaray metrosundan güzeldi valla hem de hızlıydı. Taksim metrosuna benziyordu biraz koltuklar falan ama bildiğim kadarıyla zaten sizin metro bi ucundan diğer ucuna götürüyormuş. :D İstanbul Avrupa yakasında hali hazırda iki metro ve tramvay hatlarıyla beraber metrobüs otobüs her şey var ama ben hala okula gitmek için 1 saatten fazla zamanımı + iki farklı ulaşım aracını kullanmak zorunda kalıyorum. :D

farklı şehre gitmiş olmayasın hocam sen? :) iki tane metromuz var,  biri 12 biri 11 duraklı, biri aşti-dikimevi arası, diğeri batıkent-kızılay arası çalışıyo :) bunlardan sadece batıkent(haliyle ostim vs) merkeze uzak bi konumda, aşti dikimevi kızılay merkezi yerler zaten :) Birinin adı ankaray diğeri ankara metrosu, 93 te karayalçın döneminde inşaatına başlanmış biri 1996 da diğeri 1997 de gökçek döneminde hizmete girmiş, ardından yeni hatların inşaatına (resmi olarak) başlanmış. ve hala sürmekte :D yani en son metro 15 sene önce yapılmış başkentimize :) 

bknz ; 

"kızılay-batıkent arasında gidip gelen metrodur. kızılay-söğütözüsöğütözü-çayyolubatıkent-sincanulus-keçiören hatlarının inşaası sürmektedir halen. yolların -özellikle eskişehir- içine etmiştir bu inşaatlar." 

(creepingdeath07.07.2004 13:12 ~ 13:13)

itüsözlükte ki ilk girid bu mesela :)
    geçen yıl baktılar gökçek yapmayacak hazineye devretmesiyle tekrar inşaatlarına başlandı bakalım :D olurda biterse bekleriz bigünberaber bi turlarız :)

Velhasıl; bi ucundan bi ucuna giden herhangi bi metro yok Ankara'da. gittiği uzak yer Batıkent ve yolüstü yerleridir sadece :) metro dediğinin her ne kadar her uzak köşeye gideni makbulsede, tamam her notkaya gitmesinde, bi etimesguta bi sincana bi çayyoluna bi keçiörene gitsin artık demi :) Ankarayı pek bilmiyosan bişey ifade etmiyodur bu bölgeler sana, bende İstanbulu bilmediğimden kıyaslayarak örnek veremicem ama, Ankara nüfusunun yarısına yakını bu saydığım yerlerde yaşıyor. yaklaşık 2milyon kişi. Anakra'nın nüfusunun 5milyon olduğunu sayarsak, yarısına yakın kişisinin metroyla herhangi bi işi bile yok :) en son metroya tahribat buluşması kızılayda olduğu için binmiştim mesela:) e kızılayda ankaranın göbeği zaten orayada olsun bi zahmet metro :D

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

peder ulaşım aşde üst düzey bi eleman ama o bile bilmiyor ne zaman biteceğini =D 

ayrıca mahmutbeyde senelerdir süren çalışma bağcılar olimpiyatköy-başakkonutları çalışması, mahmutbey iöo mezunuyum bilirim çok tatlı yerlerdir bugün ordan geçtim duygulandım

glaurung tarafından 19/Eki/12 02:55 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1195 Toplam Mesaj: 9