Mahsun Kırmızıgül Denilen Hoşafın Gerçek Yüzü!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

Yorumlar sizin !!!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Bu ibneyi bende sewmem oldum olası.Ama biryerde okumultum bu resmin photoshop olduğunu yazıyordu.

1. ibrahim tatlıses

2. Mahsun kırmızıgül

İkisinide sewmem

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu ibneyi bende sewmem oldum olası.Ama biryerde okumultum bu resmin photoshop olduğunu yazıyordu.

1. ibrahim tatlıses

2. Mahsun kırmızıgül

İkisinide sewmem

bende
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaZaR
    YaZaR's avatar
    Erkek

sadece 1  2 yle kalsa

...

küçükken çikolata için agladım ... büyüdüm senin için aglıyorum .....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

ilk gördüğüm andan beri sevmem zaten. şimdi bu fake diyen de çıkar belki. veya şu herzamanki bilgin bozmaları çıkar der ki böyle bişe yok ub uydurma vs vs. orospu çocuğu işte sikimin mahsunu. ibraam tatlıses de öyle. ayrıca ajdarın aq :D

sanılanın aksine...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    NighT-7 bunu yazdı:

ilk gördüğüm andan beri sevmem zaten. şimdi bu fake diyen de çıkar belki. veya şu herzamanki bilgin bozmaları çıkar der ki böyle bişe yok ub uydurma vs vs. orospu çocuğu işte sikimin mahsunu. ibraam tatlıses de öyle. ayrıca ajdarın aq :D

Yürü koçum kim tutar seni sıradan şaşma devam et:D

Ajadarı unutmuştum bu arada iyi hatırlattın.O topunda a.q.Makna mühendisiymiş bide.

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Nası oluyorda kesin bi şeyler söyleyebiliyorsunuz anlayamıyorum ya hayattan hiç mi bişi öğrenmediniz. Nerden biliyosunuz mahsuna gıcık olan biri çıkıp da böle bi olay yaratmış olamıyo. Valla ben açık konuşurum her zaman ama her zaman böle önyargılı olmayın bu resmin doğru olup olmadığını elimizde kesin kanıtlar olmadığı sürece bilemeyiz. O yüzden şahısa böle durup dururken küfretmek suçlamak yanlı. İnternet dünyasında karşımıza her türlü şey çıkabiliyo yanlış doğru.. - Teşekkürler -

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    photoshopla yapılan bi resmi notepadle acarsanız kesin bi yerinde adobe yazar bakın bunda yazmıyo ibnenin evladı veriyo dağdakilere işte apaçık ortada.üç beş yıl önceki resmine bakın götü küçücük bide simdi bakın dağdakilere vere vere 2 metreküp olmuş

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bence  mahsun değil veya uydurma bişe çünkü bu fotonun gündeme geldiğini düşünsenize hiç kimse böle bi bok yemez kasetleri bedava dağıtsa bile kimse almaz ama belli de olmaz ...

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    arkadaslar bu adamların var olmalarının asıl sebebi hitab ettikleri tabanlarıdır. tabanları ne isterlerse onlarda onları yaparlar. bu sözde kürdistan bayrağıda olabilir ya da diyarbakırda falan bi dernek de olabilir. tatlıses kadar bunun olayları patlamadı ama direk günahıını da almak yanlış

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
Toplam Hit: 1946 Toplam Mesaj: 10