Mail Adresi Nasıl Kayıt Ettirilir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek
    gmail hesabı açtım ama o yazıyı değiştiremiorum :S (E-posta adresi doğrulanamadı) yazıo.kayıt ettirilmesi gerekio die biliorum ama nasıl ettirilio onu bilmiorum :) yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

mail gelmedi mi sana kayıt olurken

spamlarına bi bak belki oraya atmıştır  

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

hacı öle msn'de oturum ac.Kapatırken kayıt et felan yazıodu sanırım :D

cok eskilerden yapmistim öle bisiler de.Oyle yazıyordu o zamanlar :D 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Sen heralde o isim@soyisim gibi acma diye şeyler var ordan  acmısın.Googlenin sitesinden acıcaktın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek
    Yok hocam ondan diil.sorun şeyden kaynaklanıo.o mail geldi bana ama ben maile bakamıom :D outlok ekspres te açıo amk :S ordada bu sefer  önemsiz kutusuna bakamıom.siteden girip bakmak istiom sayfayı açmıo bu seferde :S

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    o maili onaylaman gerekir.. çünkü kayıt ettirmek sana bağlı.. maile girmeyi dene.. mesela outlook tarzı başka programlar deneyebilirsin..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek

https://accountservices.passport.net/reg.srf?bk=1135021470&cru=https://accountservices.passport.net/uiresetpw.srf%3flc%3d1055&sl=1&vv=500&lc=1055

şu linke tıkla evet de gelen sayfada  kaydını yaptır sonra onay maili gelecek onayladıktan sonra işlem tamam ben öyle yaptım bir daha uyarı gelmedi

Toplam Hit: 12088 Toplam Mesaj: 7