Mail Adresime Sürekli Sparm Mailler Geliyor
-
Outlook uzantılı mail adresime günde 50 tane sparm mail geliyon engelle engelle bitmediler sıkıldım herşeyede o mailden üyeyim

varmı bunun bir çözümü programı birşeyi çünkü iyice moral bozmaya başladı bu mailler
-
Herşeye bu mailden üye olduğun için böyle :D
Üyelikler için ayrı iletişim/iş için ayrı mail kullan hacı
-
Sexy local girl
hayırdır hoca? :)
-
DJ_Alper bunu yazdı
Sexy local girl
Sen git öyle böyle sitelere üye ol sonra ban spam geliyi de :)
-
esinti bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Sexy local girl
Sen git öyle böyle sitelere üye ol sonra ban spam geliyi de :)
spam değil sparm :) :) başlığa dikkat lütfen :) Mailine nede sparmmmm mailleri geldiği belli :)
-
Gördüğün her mail adresini sırayla engelleyeceksin. Böylece 1 hafta sonunda çoğundan kurtuluyorsun. Engellerken dolandırıcı gibi bir şeçenek var onu seç.
-
interfector bunu yazdı
Gördüğün her mail adresini sırayla engelleyeceksin. Böylece 1 hafta sonunda çoğundan kurtuluyorsun. Engellerken dolandırıcı gibi bir şeçenek var onu seç.
yapıyorum hocam değişmiyor uzantıları x9309423 c*324239 oluyor felan gene geliyor
valla bir sex felan filan üye olmadım başıma bela oldu :(
-
Hocam hotmail kullanıyorsan genelde hep geliyor gmail gibi iyi değil spam filtresi.
-
Parama kıyarım diyorsan antispam bir email serveri hizmeti alıp, outlook mailini oraya bağlayabilirsin.
Mailini pop3 olarak bağlayabilirsin; Gmail veya Yandex'e, hatta önce yandex'e, yandexi gmail'e bağlayarak bu firmaların antispam hizmetinden yararlanırsın.
veya
Mailleri gruplandırıp her gönderici için tek tek maillerin içeriğine girip listeden çık seçeneğini kullanabilirsin.
-
üşenme tek tek engelle .