Mail Adresimi Doğrulatamıyorum :@ (Yardım)
-
yav webmail adresimi doğrulatamadım bi türlü inke tıklıom dorulandı dio ama msne girince dorulanamadı dior
-
1) Öncelikle www.passport.net sitesine giriyoruz.
2) Bundan sonraki adımda sitenin sol panelinde bulanan "Kaydol" seçeneğine tıklıyoruz
3) Bir sonraki aşamada kullanmak istediğimiz ve bize ait olan, msn.com ve hotmail.com'dan başka uzantılara sahip e-posta adresimizi yazıp MSN Messenger kullanırken oturum açmamızı sağlayacak şifreyi tayin ediyoruz (Önemli Not: Bu noktada e-posta adresinizin şifresi ile aynı şifreyi girmek zorunda değilsiniz).
4) Ardından diğer gerekli bilgileri de doldurarak "Devam" tuşuna basıyoruz.
5) Kayıt işlemi bittikten sonra MSN Messenger'da kullanmak üzere kayıt ettiğimiz e-posta adresimize bir onay postası geliyor. Bu postayı, içeriğinde belirtilen şekilde onayladıktan sonra MSN Messenger'ı seçtiğimiz e-posta adresiyle kullanabiliyoruz
alıntıdr ama bu konuyu baska bi siteye bn açmştm kendimdn alıntı yaptm :))
-
hoja benim de derdim o o dediklerini yapmıştım ama olmadı ak :S
-
benimki de aynı ama benimkide olmadı ben parola sıfırla dedim ve hotmail.com a gonderdim bu arada ya benim soruma kimse yanıt niye vermedi bilen yokmu yoksa hala beklemede
-
hocam farklı seyler bence anti kardes emaili almıs zaten de eposta dogrulanamıyor yani ya böyle bir domain yok yada sivresi yanlıs olunca bunu verir bildiğim kadarı ile
bunu sadece msn de konusmak için almıs tır olsa olsa
haaa passport dan aldıgındada email hesabı olusturmuyor zaten -
benim my space de doğrulan mıyor sebebi ne peki bilen varmı=??????????????????????????????????????
-
Bunları Yaptıysan Mail Kutunuza Bakın Mail Gelmesi Gelmesi Lazım Msnden Junk Box a Da Düşmüş Olabilir. Link Olucak Ona Tıklıcan Senden Kullanıcı Adı Ve Şifresi İsticek Onu Girdinmi Olur!
Eger Yapamazsan anaconda.tr@gmail.com msne ekle -
şifreyi bilsem a.q. gircem şifre yok zaten
-
AntiOksidan said;
hoja benim de derdim o o dediklerini yapmıştım ama olmadı ak :S
------------------------------------------------------------
peki hoja ordan snn msn ortamında kullanmak istedigin ve kayıt ettigin mail adresine confirmasyon maili weriolr ve o mailin içinde bi link war öle aktivite ediosn en azından bn öle yaptım bnm sölediklerimi yaptktm sora confirmasyon maili geldimi yada kontrol ettnmi mailini??
Toplam Hit: 12089 Toplam Mesaj: 9