Mail Adresini İlk Birkaç Harften Sonra Tamamlatma ?
-
selam
hotmail adresimin son birkaç harfini unuttum. ilk 5 harfini net hatırlıyorum. bu ilk 5 harfi benden başka kimsenin kullanmayacağından eminim.
ilk 5 harfi yazdıktan sonra adresin kalanını tamamlayan bir database hizmeti vb var mı ? mail adresinin ilk 5 harfini benden başka kimsenin kullanmayacağına eminim.
teşekkürler..
kayıt ol formunda emin olduğum epostayı yazıyorum kullanıılıyor diyor ama şifremi bildiğim halde giremiyorum. neyse nasip kısmet artık.. konu çözüme ulaştı mail adresinden vazgeçiyorum. rahatsızlık için özür dilerim
-
Hesabına girebildiğin zamanlarda istenmeyen e-postalar geliyorsa bir ihtimal adresin mail list lerde vardır. Bedavaya dağıtılanlarda ufak bir arama yapabilirsin.
-
telekom bunu yazdı
Hesabına girebildiğin zamanlarda istenmeyen e-postalar geliyorsa bir ihtimal adresin mail list lerde vardır. Bedavaya dağıtılanlarda ufak bir arama yapabilirsin.
listelerin hepsi ölmüş hocam. çok önemliydi aslında ama yapacak birşey yok.. hotmailin allah belasını versin elli bin tane doğrulama geçidine sokuyor adamı ben mail adresimi bile unutmuşum, kaydolurken verdiğim çöp bilgileri nasıl hatırlayayım..