Mail Adresini Linke Dönüştürme
-
Merhaba arkadaşlar wordpress ile hazırladığım web sitesinde iletişim sayfasının içerisine mail adresini koymak, koyduğum adrese tıklandığında e posta gönderme iletisinin açılmasını ve kime satırında tıklanan mail adresini olmasını istiyorum.Bunu nasıl yapacağımı bilemedim açıklayıcı şekilde yardımcı olursanız sevinirim. Selamlar
-
mailto:mail@mail.com link olarak vereceksin, mail@mail.com gibi. CodeInside tarafından 05/Ağu/12 18:18 tarihinde düzenlenmiştir
-
Beyler editörde sorun var :\
karakutu tarafından 05/Ağu/12 18:28 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.w3schools.com/html/tryit.asp?filename=tryhtml_mailto
-
Ben kendimi bildim bileli mailto linklere tiklayinca outlook acildi ve outlook u 15 yillik pc hayatimda hic kullanmadim :/ ve hep yanlislikla acilan mailtolara sinir olmusumdur
-
Noneyim bunu yazdıBen kendimi bildim bileli mailto linklere tiklayinca outlook acildi ve outlook u 15 yillik pc hayatimda hic kullanmadim :/ ve hep yanlislikla acilan mailtolara sinir olmusumdur
bende direk mail.google.com'a yonlendiyorr (=
-
CodeInside bunu yazdımailto:mail@mail.com link olarak vereceksin, mail@mail.com gibi.
Sağol kardeş makbule geçtin.
-
sadosa06 bunu yazdıCodeInside bunu yazdımailto:mail@mail.com link olarak vereceksin, mail@mail.com gibi.
aynen.. ama chromede olmuyor ffde oluyor bu bende bakmışken sorayım
-
Ayrıca html olarak ta şöle oluyo:
<a href="mailto:mail@mail.com">mail@mail.com</a> yapabilirsin. Şöyle de yapabilirsin: <a href="mailto:mail@mail.com">iletişim</a>
-
zone bunu yazdısadosa06 bunu yazdıCodeInside bunu yazdımailto:mail@mail.com link olarak vereceksin, mail@mail.com gibi.
aynen.. ama chromede olmuyor ffde oluyor bu bende bakmışken sorayım
chrome'da yazdığım mesajda bulunan link'e tıkladığım zaman outlook açılmakta.