Mail Bomber

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    arkadaşlar birisine mail bomber yapmak istiyorum ama mailler junke düşüyor gelen kutusuna düşürmenın bır yolu varmı hotmailde

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ilk önce bir host açıp mail form koyacaksın sonra denyo ile işini göreceksin artık mailli yazarsın istediğin şeyi gönderirsin

mail form da bütün hazırkod sitelerinde bulabilirsin

başka bir arzunuz? :) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    peki denyo ile herhangi bir sitenin üzerinden gönderip gelen kutusuna düşüremezmiyim e kart tarzı falan

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

blmrt bunu yazdı:
    -----------------------------
    peki denyo ile herhangi bir sitenin üzerinden gönderip gelen kutusuna düşüremezmiyim e kart tarzı falan

dayı herhangi bir sitenin flood koruması vardır bu 1

2. si denyo e-kart programı değiltir ama gönderilen mesaj a html koyarsan belki olur (hiç denemedim mantiken söylüyom) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sitelerin arkadasimi davet et gibi bolumlerini kullanip oradan arkadasina binlerce davetiye gondererekte bomb yapabilirsin(denyo ile)  ancak genis bant baglantida oldugumuzu hatirlatayim :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    sitelerin arkadasimi davet et gibi bolumlerini kullanip oradan arkadasina binlerce davetiye gondererekte bomb yapabilirsin(denyo ile) ancak genis bant baglantida oldugumuzu hatirlatayim :D

sanırım arkadaş saldırı değil aşk amaçlı kullanacak :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

ComputerWolf bunu yazdı:
    sitelerin arkadasimi davet et gibi bolumlerini kullanip oradan arkadasina binlerce davetiye gondererekte bomb yapabilirsin(denyo ile) ancak genis bant baglantida oldugumuzu hatirlatayim :D

sanırım arkadaş saldırı değil aşk amaçlı kullanacak :) 

Hayır tamemen saldırı olarak tüm duygularımla ve kinimle :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek

arkadaş olarak davet et kısmında bi ara yapıyodum ben :)

arkadaş deli olmuştu. 8000 tane mail siliyom siliyom yenisi geliyo diyodu :D

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Bende yapmıstım bı ara msn den rasgele 200 adam secıp her bırıne 1000 tane fakmaıl atıyorudum :D

Ne günlerdi :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Hehe :)) Bana Böyle Bişey Yapamıyorlar Saldırı Amaçlı :) Çünki Kendi Kullandıgım msn Adresimi.. Diğer Adresime Yönlendirdim :)) ya Adam Böle Bişi Yapmışsa :
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    Hehe :)) Bana Böyle Bişey Yapamıyorlar Saldırı Amaçlı :) Çünki Kendi Kullandıgım msn Adresimi.. Diğer Adresime Yönlendirdim :)) ya Adam Böle Bişi Yapmışsa :

eee sana gelen mailleri nasıl okuyon ? sana spam dışında bişi gelmiyo mu ? 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 12508 Toplam Mesaj: 11