Mail Bomber
-
arkadaşlar birisine mail bomber yapmak istiyorum ama mailler junke düşüyor gelen kutusuna düşürmenın bır yolu varmı hotmailde
-
ilk önce bir host açıp mail form koyacaksın sonra denyo ile işini göreceksin artık mailli yazarsın istediğin şeyi gönderirsin
mail form da bütün hazırkod sitelerinde bulabilirsin
başka bir arzunuz? :)
-
peki denyo ile herhangi bir sitenin üzerinden gönderip gelen kutusuna düşüremezmiyim e kart tarzı falan
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------
peki denyo ile herhangi bir sitenin üzerinden gönderip gelen kutusuna düşüremezmiyim e kart tarzı falan
-----------------------------dayı herhangi bir sitenin flood koruması vardır bu 1
2. si denyo e-kart programı değiltir ama gönderilen mesaj a html koyarsan belki olur (hiç denemedim mantiken söylüyom)
-
sitelerin arkadasimi davet et gibi bolumlerini kullanip oradan arkadasina binlerce davetiye gondererekte bomb yapabilirsin(denyo ile) ancak genis bant baglantida oldugumuzu hatirlatayim :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
sitelerin arkadasimi davet et gibi bolumlerini kullanip oradan arkadasina binlerce davetiye gondererekte bomb yapabilirsin(denyo ile) ancak genis bant baglantida oldugumuzu hatirlatayim :D
-----------------------------sanırım arkadaş saldırı değil aşk amaçlı kullanacak :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------sanırım arkadaş saldırı değil aşk amaçlı kullanacak :)
-----------------------------Hayır tamemen saldırı olarak tüm duygularımla ve kinimle :)
-
arkadaş olarak davet et kısmında bi ara yapıyodum ben :)
arkadaş deli olmuştu. 8000 tane mail siliyom siliyom yenisi geliyo diyodu :D
-
Bende yapmıstım bı ara msn den rasgele 200 adam secıp her bırıne 1000 tane fakmaıl atıyorudum :D
Ne günlerdi :D
-
Hehe :)) Bana Böyle Bişey Yapamıyorlar Saldırı Amaçlı :) Çünki Kendi Kullandıgım msn Adresimi.. Diğer Adresime Yönlendirdim :)) ya Adam Böle Bişi Yapmışsa :
-
Martech bunu yazdı:
Hehe :)) Bana Böyle Bişey Yapamıyorlar Saldırı Amaçlı :) Çünki Kendi Kullandıgım msn Adresimi.. Diğer Adresime Yönlendirdim :)) ya Adam Böle Bişi Yapmışsa :
-----------------------------eee sana gelen mailleri nasıl okuyon ? sana spam dışında bişi gelmiyo mu ?