Mail Cebe Geliyor Outlooka Gelmesi İçin Modem Resetliyoruz
-
Başlık biraz uzun ve açıklayıcı gibi oldu kusura bakmayın, hacılar sorun şu arasıra mail sadece cep telefonuna düşüyor ama outlooka düşmüyor, modeme
reset atarsak outlooka da düşüyor, bunun sebebi ne olabilir.Her zaman bunu yapmıyor ama gün içerisinde 2-3 kez yapıyor.
-
outlook ne hocam thunderbird varken
-
outlook un böyle senkronlama için belirli aralıklarla e mail sağlayıcısına bağlanma süresi var kurcalanmıştır belkide onla alakali olabilir. Bu arada thunderbid e @msn.com lu adreslerde bağlantı kuramıyorum bir çok kez denedim internette araştırma yaptım ama eski sürümlerde böyle sorun varmış şu an ki sürümde ayarlar otomatik geldiği halde bağlantı kuramıyorum nedendir anlamadım...
-
Port numaraları ayarını yaptınmı ?
-
hypnot1c bunu yazdı:
-----------------------------outlook un böyle senkronlama için belirli aralıklarla e mail sağlayıcısına bağlanma süresi var kurcalanmıştır belkide onla alakali olabilir. Bu arada thunderbid e @msn.com lu adreslerde bağlantı kuramıyorum bir çok kez denedim internette araştırma yaptım ama eski sürümlerde böyle sorun varmış şu an ki sürümde ayarlar otomatik geldiği halde bağlantı kuramıyorum nedendir anlamadım...
note: şimdi düşününce yazdığım, konudaki sorunla alakalı bir çözüm olmadığını farkettim :|
----------------------------- -
hacılar 2 hafta önce web sitemizin serverını değiştirdiler ve artık ne olduysa orda oldu diye düşünüyorum, o zamandan beri bu sorun var, peki dediğim gibiyse
ne olmuş olabilir, nasıl ortaya cıkarabilirim.
-
hocam f5e basınca yenileyip diğerlerinide alması gerekir.
araçlar>seçenekler altında iletileri kutucuğu var işaretleyince kaç dakikada bir alınacağını soruyor
orayı 1 yaparsan sıkıntı kalmaz sanırım. express için anlattım ama diğerlerinin menüleri çok farklı değil.