folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Mail Cebe Geliyor Outlooka Gelmesi İçin Modem Resetliyoruz

Mail Cebe Geliyor Outlooka Gelmesi İçin Modem Resetliyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

Başlık biraz uzun ve açıklayıcı gibi oldu kusura bakmayın, hacılar sorun şu arasıra mail sadece cep telefonuna düşüyor ama outlooka düşmüyor, modeme 

reset atarsak outlooka da düşüyor, bunun sebebi ne olabilir.Her zaman bunu yapmıyor ama gün içerisinde 2-3 kez yapıyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Brown
    Brown's avatar
    Erkek

outlook ne hocam thunderbird varken

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

outlook un böyle senkronlama için belirli aralıklarla e mail sağlayıcısına bağlanma süresi var kurcalanmıştır belkide onla alakali olabilir. Bu arada thunderbid e @msn.com lu adreslerde bağlantı kuramıyorum bir çok kez denedim internette araştırma yaptım ama eski sürümlerde böyle sorun varmış şu an ki sürümde ayarlar otomatik geldiği halde bağlantı kuramıyorum nedendir anlamadım...

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Port numaraları ayarını yaptınmı ?

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

hypnot1c bunu yazdı:
    -----------------------------

outlook un böyle senkronlama için belirli aralıklarla e mail sağlayıcısına bağlanma süresi var kurcalanmıştır belkide onla alakali olabilir. Bu arada thunderbid e @msn.com lu adreslerde bağlantı kuramıyorum bir çok kez denedim internette araştırma yaptım ama eski sürümlerde böyle sorun varmış şu an ki sürümde ayarlar otomatik geldiği halde bağlantı kuramıyorum nedendir anlamadım...

note: şimdi düşününce yazdığım, konudaki sorunla alakalı bir çözüm olmadığını farkettim :|

-----------------------------

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

hacılar 2 hafta önce web sitemizin serverını değiştirdiler ve artık ne olduysa orda oldu diye düşünüyorum, o zamandan beri bu sorun var, peki dediğim gibiyse

ne olmuş olabilir, nasıl ortaya cıkarabilirim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tasslehoff
    tasslehoff's avatar
    Erkek

hocam f5e basınca yenileyip diğerlerinide alması gerekir.

araçlar>seçenekler altında iletileri kutucuğu var işaretleyince kaç dakikada bir alınacağını soruyor

orayı 1 yaparsan sıkıntı kalmaz sanırım. express için anlattım ama diğerlerinin menüleri çok farklı değil.

Toplam Hit: 1482 Toplam Mesaj: 7