Mail Gönderme Scripti?
-
arkadaşlar asp veya php mail gönderme scripti arıyorum.Gönderen mail,alıcı mail,konu ve mesaj bölümleri olan denenmiş çalışan bir script bulablirseniz sevinirim.Bir tane çalışan buldum fakat html eklentiler flan vardı ve flash destekliydi.Benim istediğim düz textbox olacak şekilde mesaj yeri olan ve gönderen mailinde yazıldığı bir script.Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
-
Sana pm den attım,bir incele bu scripti
-
sağolasın,ben bunun kodlarını alamadım ama.eğer bilen bir arkadaş varsa yardım ederse memnun olurum.
-
Banada Yolla Pmden Ertan banada lazım ...
-
buraya koysanda hrekes yararlansa dostum
-
Valla hoca istediğiniz gibi bir scripti mi bilemem,bunu da Metallicali arkadaş vermişti zamanında
Bu mail bomb scripti,artık scripti alıp düzenleyip kullanabilir misiniz bilemem
-
Hazır açılmış konu varken devam edeyim bari...
http://etastr.netfirms.com kendim yaptım ama geliştirebilmek için biraz desteğe ihitiyacım var.Nedir bana lazım olan? Öncelikle türkçe karakter sorunu. formmail.pl kullanıyorum cgi-bin içinde. Bu dosyayı ben bir güzel editledim. İçine $charset = 'windows-1254'; komutunu koydum ama türkçe karakter sorununu bu çözmedi.Bunun dışında @recipients = &fill_recipients('yahoo.com','hotmail.com','msn.com','ttnet.net.tr','hotmail.com.tr','gmail.com','mynet.com','superonline.com'); şöyle bir satır var.Bu satıra göre kullanıcı sadece burada tanımlı yerlere mail gönderebiliyor.Peki buraya bunları tek tek yazmak yerine yazabileceğim bir kod varmı? Ben şöyle bir kod denedim ama olmadı.
^.+\@(\[?)[a-zA-Z0-9\-\.]+\.([a-zA-Z0-9]+)(\]?)$
Bunun dışında birde buna attachment hanesi ekledim ama yaptığım attach'in sadece adı gitti kendisi gitmedi.Bunu yapabilirmiyiz bu şekilde?Teşekkürler...Edit:Sonunda dil olayını çözdüm.Maillar türkçe karakterler ile gönderilebiliyor...
-
http://etastr.netfirms.com burasını denedim,ama çalışmadı gmail a attım olmadı.
-
suan cafedeyim beyler eve gecıyım 3-4 tane koyayım buraya :) :)
evde vardı
gece 12 gibi koyarım