Mail Hack Anlatımı(Bundan Sonra Msn Hack Yazan İntihar Etsin)
-
1-msn hack diye bir şey yoktur aynı zamanda hackerlama diye bir şeyde yoktur.
1-FAKE MAİL
kurbana baska bir mail adresinden gonderdiğiniz sahte maildir.Mesela kurbanımız bir rap muzik delisi xxx@bilet.org gibi bir uzantılı mailden şifreni gönder sagopa kajmer konserine bilet kazan diyebiliriz.
en mantıklılardan biri bu.Hedefe kurban mailini sizin mailinize sizin gercek mailinizi gorunen maile de sahte uzantılı mail yazarsınız.Kurban saf bişeyse yer.googleda fake servisi yazarak bulabilirsiniz.
2-TROJAN
kurbana gönderilen truva atlardır.kurbanımız ay ne guzel dur bi bakayım ne cıkacak der ve yemi yerse şifresini almış oluruz.Nerden buluruz demeyin sitede bir sürü var.
3-KEYLOGGER
int cafelerde kullanolna bir programdır acıkcası.ya da daha yaygın olarak int cafeleerde kulanılr diyeyim.
Bu proıgram klavye de baılan tuşları kaydeder ve sizin mailinize gönderir.
O da sitede var.
4-GİZLİ SORU
kafayı çalıştıracağınız bir yol.kurbanla kızmış gibi konusup sonra şifresinin alırsınız.ya da gfizli soruyu onu tanıyarak bulmaya çalışırsınız.
5-Şifre Kırıcılar
şifre kırıcışar çeşşitli algoritmalar uzerinden işlem görürler..
ya şifreyi kendileri denerler ya da sizin kelime listenize göre çalışırlar
başarı şansı düşüktür.
Aklıma gelen bunlardı.
eger bi daha hackerlama muhabeeti yaprsanız hepinizi dövecem :)
-
bi ara intihara kalkıstım bunlar yuzunden:)
-
hack yaz boşluk bırak mail adresini yaz 2222 ye gönder (bu espri de baydı ama neyse)
-
bitanesi bu forumu okumuyo şu an.bakn yazıyorum buraya en gec 2 gun içinde msn hackerlamak istiyorum diye baslık yazacaklar.bende sen eziksin yazacam.
-
AntiOksidan bunu yazdı:
bitanesi bu forumu okumuyo şu an.bakn yazıyorum buraya en gec 2 gun içinde msn hackerlamak istiyorum diye baslık yazacaklar.bende sen eziksin yazacam.
yaw bazen diyom hani adam bilmiyodur dalga geçmeyim diye ama tutamıyom kendimi sen bekle bir hafta içinde kaç ezik çıkacak bakalım