Mail Hack Yardım ....
-
İlk başta hikayemı dınleyın ona goıre yardım edın arkadaşlar :
şimdi benım bır kız arkım bunun bneı aldatttıgını bılıorum yuzune de soyledım ve tert ettım ancak yalanladı karsımda bır saat agladı ispatlıyamıorum bır turlu ve son çare olarak bunun maılını hacklıyerek ıspatlıyabılecegım aklıma geldı ve son 1 aydır maıl hack uzerınde calısıorum ancak bır turlu yapamadım denedıgım yollar :
fake mail yaptım yolladım ancak sıfre gelmedı, prorat la gıreyım dedım ancak netstat tan bır turlu IP sını tutturamadım, msnden trojan yollıyayım dedım ancak msn7.5 kullanıorum karsı taraftada 7.5 war ancak ne zaman yollamaya calıssam soyle bır uyarıyla karsılasıorum yolladıgınız dosya guvenlı olmadıgından dosya aktarımı ıptal edılmıstır bunun uzerıne hatta en eskı msn ın wersıyonuyla yollmaya calıstım ancak bu seferde karsı tarafta gozukmedı dosya.... Ne yapmamı onerırsınız yardım edebılecek olan war mı ? özellıkle trojan yollayıp bılgısayarına gırebılmek ıcın ne yapmalıyım......
son olarak şifre deneyici programıda denedım ancak muhtemelen world lıstlerım yetersız geldıgınden olmadı
yardımlarınızı beklıorum.......
-
Slm arkadaşım..
Trojen yollarken bır uyarıyla karsılasıorum yolladıgınız dosya guvenlı olmadıgından dosya aktarımı ıptal edılmıstır bunu sebebi gondermek istediğin dosyanın .exe olması..Bunu msnden tek bir yolla gonderebilirsin.Winrar veya winzip yukle.Dosyayı ziple..Ama sakın rarlama çınku karşı tarafta winrar yoksa dosyayı açamaz..
Ama zipleyip yollarsan windows xp nin genel ozelliği zip li dosyalar her pcde açılabilir...
Herhangi bi rosun olursa 7/24

-
saolasın bunu en kısa zamanda deneyıp sana sonucu soylıyecegım,
Ayrıca prorat programında yasadıgım problemı anlatayım sıze belkı ondada yardım edebılırsınız :
prorat serverı olusturdan no-ip.com dan bır dns adresı olusturdum duc ıda ındırdım aktif hale getırdım serverı olustur dedım ve kurbanın IP sını gırdım ancak 1-2 dakka bekledıkten sonra baglantı koptu dıor ve baglanmıor....
diğer yapamadıklarıma bır ekleme yapabıleceksenız lutfen yardımlarınız esırgemeyıız cunku bu kıza benı aldatmak nasıl bır seymıs ona gostermek ıstıorum yardım pls....
-
sen azdaha dolaş olm daha msn den dosya yollamayı bilmiyon la kızı hacklicen birde ziktir et bas kıçına tekmeyi o sana basmadan
lam sana bir soru kızın pc ye yanlız oturabilirmisin ?
-
ahanda 5dk da araklarım şifresini ben şüphelensem sevgilimden ama madem 1saat ağladı madem inanmanı istiyo,gidersiniz bigün bi internet cafeye beraber ver lan şifreni der girersin msn'den..yanında gözlerinin önünde ne var ne yok yazışırsın,okursun...madem sana tutupta güven bana sevgilim ayakları yapıyo versin şifresini gözlerinin önündede oku yaz çiz naaparsan yap...
-
zaten mailinde aldattığına dair mail varsa silmiştir :D boşuna uğraşırsın
-
Gizlilikten sildiklerine dikkat et uheuheuhe