MAIL HACK"DE YENİ BİR YÖNTEM

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Tesadüfen bir site buldum.Mail hack ile ilgili.Daha önce böyle bir yöntem görmedim.Script kodları falan var.Site ingilizce olduğundan tam olarak anlayamadım.İngilizcesi iyi olan arkadaşlar siteyi inceler ve beni de aydınlatırsa sevinirim.Bunu sizle paylaşmak istedi...

http://hackemailsfree.tripod.com/

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

:) çok komik direk bi lamer sitesi... script falan yok kardeşim boşuna ingilizce kasma... tamamen yalan anlatılanlar... kısaca özet geçiyorum... mailbot1@yahoo.com diye bi adres var (ki bu adres site sahibinin falandır büyük ihtimalle) oraya senin kendi mailini ve şifresi yollamanı sağlıyo... çok salak aptalca bişe... buna inananda yani bayağı bayağı kek hatta öküz olması lazım :):)

script dediği şeyin içinde senin mail adresini ve şifreni yollatıyo sana... yani kaldımı öle sala dünyada ki ?

anca gidersin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Ey vallah kardeş.Aydınlattığın için sağol.O tip birşey daha önceler de var.Tabii onu yutmam.Site ingilizce olunca işe yarar diye düşündüm.Neyse herkesten özür dilerim. Hayırlı ramazanlar arkadaşlar

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dylebron
    dylebron's avatar
    Erkek
    ya böyle şeyler hala geziomu forumlarda...inanmayın sakınnn....lamer çokkk a.q bıktık artık :D

Bir Zamanlar....
Toplam Hit: 11589 Toplam Mesaj: 4