MAIL HACK"DE YENİ BİR YÖNTEM
-
Tesadüfen bir site buldum.Mail hack ile ilgili.Daha önce böyle bir yöntem görmedim.Script kodları falan var.Site ingilizce olduğundan tam olarak anlayamadım.İngilizcesi iyi olan arkadaşlar siteyi inceler ve beni de aydınlatırsa sevinirim.Bunu sizle paylaşmak istedi...
-
:) çok komik direk bi lamer sitesi... script falan yok kardeşim boşuna ingilizce kasma... tamamen yalan anlatılanlar... kısaca özet geçiyorum... mailbot1@yahoo.com diye bi adres var (ki bu adres site sahibinin falandır büyük ihtimalle) oraya senin kendi mailini ve şifresi yollamanı sağlıyo... çok salak aptalca bişe... buna inananda yani bayağı bayağı kek hatta öküz olması lazım :):)
script dediği şeyin içinde senin mail adresini ve şifreni yollatıyo sana... yani kaldımı öle sala dünyada ki ?
-
Ey vallah kardeş.Aydınlattığın için sağol.O tip birşey daha önceler de var.Tabii onu yutmam.Site ingilizce olunca işe yarar diye düşündüm.Neyse herkesten özür dilerim. Hayırlı ramazanlar arkadaşlar
-
ya böyle şeyler hala geziomu forumlarda...inanmayın sakınnn....lamer çokkk a.q bıktık artık :D