Mail List Oluşturmak...
-
piyasada kafadan sıkarak mail list oluşturan programlar var biliyorum...
Fakat benim tam olarak isdediğin şeyi ilk önce bi anlatayım...
Şimde bazı web mail servisi veren siteler sadece 500-1000 civarı üyesi olan veya issler var burda max 3000 abonesi olan... Şimde ben bunlara ait valit e-mail adreslerini öğrenmek istiyorum.Sanırım imkansız değil çünkü olmayan bi adrese mail attığınız zaman böle bi adres yok diye response yolluyo çoğu... Ayrıca HolyOne Boarcast"la unvalit bi adrese mail attığımızda öle bi adresin olmadığını sölüyor (hotmailde bile) demekki mail adreslerinin valit olup olmadığını kontol edebiliyoruz bi şekilde... Şöle ufak bi program yazılabilirmi ? mesala ben "mustafa*@tahribat.com" yazıyım mustafa ile başlayan tüm valit tahribat.com mail adreslerini bana versin... BruteForce algoritmasıyla yapılmalı sanırım,uzun sürebilir çok amaçta kullanıla bilir... Sadece bi fikir sormak isdedim...
Herkese Saygılar... -
????
gerçekten kimsenin ilgisini çekmedimi? -
MailX Collector adlı program bu işi yapar.
Bitirmek üzere olduğum projelerden bir tanesi bu tip programların en iyisi olmaya aday.
bir web sitesi yazıyosun, bütün linleri takip ederek içindeki mail adreslerini topluyor, örneğin büyük sitelerin members sayfalarını yazdınmı 10.000 gecerli maili toplaman 20 dk sürmüyor :)
Beta test aşamasında :) -
saolsın HolyOne falan sanırım şu MailX Collector u yapan şirket yada site www.likeye.com kapandı yada yenileme falan yapıyolar...Ve bütün download siteleri de o siteye link veriyo o yüzden programı bi turlu indiremedim... Bi tane buldum bi turk turkcelestimiş, ondada torjan var :) Elinde olan varsa bi yerlere upload edip bana haber verebilirse memnun olurum...
Bu arada yeni projen güzel,bitince çok işimize yarayacak,başarılar... -
kazaa dene mutlaka bulursun kaza ve imesh tavsiye ediyorum
-
Toplam Hit: 2109 Toplam Mesaj: 5