Mail Sunucusu Yonlendirme
-
merhabalar
mail hizmetini yandex ten aliyorum
dogal olarak pop3 sunucu adreslerim mail.yandex.com seklinde. elimde domain, linux server vs var, ben kendi sunucuma yuk olusturmadan mail.benimdomain.com gibi bir adresten bu yandex mail sunucusuna erisebilirmiyim?
amacim musterilerime mail hizmetini yandex ten vermek, ama outlook a falan kurarken mail.yandex.com degilde mail.musteri.com seklinde kursun adamlar cakozlamasin. panel olayini da yandex in apisiyle halledicem
-
yolbulucu bunu yazdı
merhabalar
dogal olarak pop3 sunucu adreslerim mail.yandex.com seklinde. elimde domain, linux server vs var, ben kendi sunucuma yuk olusturmadan mail.benimdomain.com gibi bir adresten bu yandex mail sunucusuna erisebilirmiyim?
amacim musterilerime mail hizmetini yandex ten vermek, ama outlook a falan kurarken mail.yandex.com degilde mail.musteri.com seklinde kursun adamlar cakozlamasin. panel olayini da yandex in apisiyle halledicem
teamwiver yada cpanel ver hocam yapalım
-
benim mailede thunderbirdden aynı anda iki kişi giremiyor. Natroda hostu.
-
Mycity bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
merhabalar
teamwiver yada cpanel ver hocam yapalım
neyi yapican hocam ? nasil yapican sormasi ayip ? galiba sorumu anlamadin, sayet yapabileceksen sunucuma full root eksıs bilem veririm