folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Mail Sunucusu Yonlendirme

Mail Sunucusu Yonlendirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

merhabalar

mail hizmetini yandex ten aliyorum

dogal olarak pop3 sunucu adreslerim mail.yandex.com seklinde. elimde domain, linux server vs var, ben kendi sunucuma yuk olusturmadan mail.benimdomain.com gibi bir adresten bu yandex mail sunucusuna erisebilirmiyim?

amacim musterilerime mail hizmetini yandex ten vermek, ama outlook a falan kurarken mail.yandex.com degilde mail.musteri.com seklinde kursun adamlar cakozlamasin. panel olayini da yandex in apisiyle halledicem

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

merhabalar

dogal olarak pop3 sunucu adreslerim mail.yandex.com seklinde. elimde domain, linux server vs var, ben kendi sunucuma yuk olusturmadan mail.benimdomain.com gibi bir adresten bu yandex mail sunucusuna erisebilirmiyim?

amacim musterilerime mail hizmetini yandex ten vermek, ama outlook a falan kurarken mail.yandex.com degilde mail.musteri.com seklinde kursun adamlar cakozlamasin. panel olayini da yandex in apisiyle halledicem

teamwiver yada cpanel ver hocam yapalım

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

benim mailede thunderbirdden aynı anda iki kişi giremiyor. Natroda hostu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Mycity bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

merhabalar

teamwiver yada cpanel ver hocam yapalım

neyi yapican hocam ? nasil yapican sormasi ayip ? galiba sorumu anlamadin, sayet yapabileceksen sunucuma full root eksıs bilem veririm

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 683 Toplam Mesaj: 4