Mail Taşıma/Transfer ?
-
Az önce Nitrous un açtığı konu da wardı. Bu soru cewaplanmadan konu taşındı.
Nasıl bişey bu mail transfer dalgası? -
Bişey sorcam yav ben suan sitemin pop3 mail adresini kullanıyorum 1 yıl dolunca daha uzatmazsam domaini bu pop3 mail adresi kapanacak mı ?
Kapanmayacaksa benden sonra alan adamda benım kullandıgım adresin aynısından pop3 mail adresi almak isterse o nasıl alacak yada alabilecek mi ?
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Bişey sorcam yav ben suan sitemin pop3 mail adresini kullanıyorum 1 yıl dolunca daha uzatmazsam domaini bu pop3 mail adresi kapanacak mı ?
Kapanmayacaksa benden sonra alan adamda benım kullandıgım adresin aynısından pop3 mail adresi almak isterse o nasıl alacak yada alabilecek mi ?
-----------------------------
mail olarak kullanamıosun ama msn olarak istedini yapabilirsin kapanmıo yani msn in -
edit: konu üzerine yoğunlaşalım..
evet konumu çöpe postaladılar:D halbukim çok entersan bi durum vardı beni ve birçoğumuz açısından.nasıl mail adresi değiştiriliyo:S bir bilen bilmeyenlere anlatsın yaw:s
@bayzin
ewd msnde kullanabilirsin ancak mail gelmez.. mail adresi doğrulanmadı gibi çirkin bir ifadede olmaz:D
-
https://accountservices.passport.net/ den oturum açın.
en üstte mail adresiniz yazar. yanında "değiştir" diye bir link vardır.
ona tıklayıp yeni live id nizi girersiniz (mail adresinizi yani)
ardından da ana sayfada mailin altından da eski idnizi yeni id niz ile ilişkilendirirsiniz.
tamamdır.
tüm bunları sadece sayfada yazılı olanları okuyarak (orta derecede türkçe biliyor iseniz) kimseden yardım almadan yapabilirsiniz.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------https://accountservices.passport.net/ den oturum açın.
en üstte mail adresiniz yazar. yanında "değiştir" diye bir link vardır.
ona tıklayıp yeni live id nizi girersiniz (mail adresinizi yani)
ardından da ana sayfada mailin altından da eski idnizi yeni id niz ile ilişkilendirirsiniz.
tamamdır.
tüm bunları sadece sayfada yazılı olanları okuyarak (orta derecede türkçe biliyor iseniz) kimseden yardım almadan yapabilirsiniz.
-----------------------------
Ekli olan kişiler bizi eski mail adresiylemi görür? Yada otomatik olarak yeni mail adresi eklermi kişileri?
Eski adresimize gelen mailler yönlenir mi? -
saolasın hacı..Türkçe'mizde var çok şükür.
-
benim mail servis sağlayıcım hotmail değil, dolayısıyla mail yönlenir mi bilmiyorum. ancak şöyle bir fikrim var konu hakkında; bu bahsedilen olay mail adresi ile alakalı değil. sadece messenger live id. posta kutun sabit kalır. yine mail düşmeye devam eder, ancak contack larında yeni mail adresin görünür.
bkz. eski mynet mailimin şuan tüm listemde websitemin maili olarak görünmesi.