MAİL WE MSN HACKLEMEK ( LÜTFEN YARDIM !!!!!! )
-
Mail weya msn hacklemek icin bana kim tam yardım edebilir.Msn Adresim : heavenboy1989@hotmail.com
fake mail , casus ,ajan, hertürlü yöntem farketmez lütfen yardımcı olun beyler
Cok saolun
-
ya harbıden su msn hack olayını bılen varsa benım de ısım var onlarla lutfen nasıl yapıldıugını gelsın suraya yassın da bıs de bıseyler yapmaya calısıyorus....
-
arkadaşlar en en ama en basiti fake maildir. tabi bunuda yedircek enayi bulmak zordur?
-
Mrhaba arkadaslar, MSN haklama konusuna ben de yeni katildim. nasil hacklayabilecegimizi tam olarak bilmiyorum ama, bir kisi daha once bir bilgisayardan MSN e girmisse, Username ve Passwor otomatik olarak WINDOWS/Cookies bolumune rapor text dosyasi olarak kaydediliyormus. bir Chip dergisinde okudum.
Tesekurler...
-
Arkadaslar fake mailleri gönderioruz ama geri gelmio tam anlatacak bi arkadas yoqmu. bide proagent gibi bi program ismi duydum onu kullanmasını bilen arkadas lutfen anlatsın.
-
Proagent i ben biliorum bi dosyayla birleştirip o dosyayı server haline getiriosun sonra gönderiosun ama bulk( DEPO) lu yahoo lazım onuda test msj la yaparsın proagentda karşıdaki şahıs server ı alıp açtığında yaptığı herşey mailine gelir...
-
kişi tanıdıksa en iyi yöntem gizli sorusunu tahmin etmektir.enayiyse fake maildir.güvenliğini önemsemiyorsa trojan göndermektir.ama bana sorarsanız bunlar boş işler kendinizi daha başka konulara daha profesyonel işlere yönlendirin.eğer yeni başlıyorsanız enerjinizi böle işlerle değilde örneğin programcılığa heves edin.böle olduğu zaman inanın tahribatta size yardım etmeyecek insan tanımıyorum.
Toplam Hit: 2669 Toplam Mesaj: 7