folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Mail Yolu İle Alinan Toplu Siparisler Hak.

Mail Yolu İle Alinan Toplu Siparisler Hak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Merhaba,

Bir konuda degerli fikirlerinize ihtiyacim var.

Konuyu aciklamaya calisayim. Ben yurtdisindayim ve  müsterilere ürün tedarik ediyorum. (Perakende)

İslem su sekilde gerceklesiyor.

Müsteri: Bana toplu siparis maili gönderiyor.  (Müsterim de internetten pazarladigi icin adresleri siparis mailine kopyaliyor.)

Örnek: (Ürün linki, ürün detayi, müsteri adresi)

profil rengi 90 cm

http://www.örnek.com

Alıcının Kargo Bilgileri
    Adı a
    Soyadı b
    Adres c
    Semt d
    Şehir f
    Telefon 312 ....
    Cep Telefonu 543-....

* Müşterinin gönderdiği bir mail içeriginde yukardaki siparişe  benzer 20*30 tane farkli müsterilere gitmek üzere siparis olabiliyor.

Biz:  Ürün kaydini excel'e giriyoruz. (ürün kaydi, para takibi, müsteri adresleri, müsterinin yaptigi para transfer takibi, gönderilen kargo detayi)

Alimi yapiyoruz, ürün bize ulasiyor, kontrol ediyoruz ve paketlemesini yapip gönderiyoruz.

Tekrar da mail ile müsteriyi bilgilendiriyoruz.(gönderilen ürünlerle ilgili)

Eger ürünler bireysel siparis seklinde gelse internetten ticket sistemi ile halledilebilecek. (Bir arkadasimin tavsiyesiydi) Ama toplu geldigi icin biraz tıkanıyoruz bu noktada. Bunun icin alternatif ne olabilir ya da bu konuda yazılım var mıdır?

* Benim müsterime tek tek kendi müsterisinin bilgilerini gir diyebbilecegim bir sistem işe yaramiyor, cunku vakit aliyor. Müsteriye göre direk maile kopyala yapistir secenegi daha basit ve uygun geliyor. Bu yuzden mail ile gelen toplu siparislere cözüm ariyorum.

Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Var midir bir cozum acaba?

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

hocam belli bir format verirsin adama o formatta doldurur gönderirler excel dosyasını alır dbye sokarsın

yada illa ben ekte göndermem maile yapıştırıcam diyosa her mail geldiğinde mailden kopyalayıp excele yapıştırırsın her gün sonunda bunları db ye sokarsın.

bulabildiğim tek çözüm bu

Toplam Hit: 691 Toplam Mesaj: 3