Mail'i Çalınan Birisine Parayla (Ücretiyle) Yardım Etmek İsteyenler
-
Selamlar arkadaşlar.
Bir arkadaşımın tanıdığının mail adresi çalınmış. Ellerinde sadece bir ip adresi var. ip adresinden iz sürerek çalınan mail'i geri alabilecek olan varsa ;
cut_81@hotmail.com adresini MSN'e eklesinler. Kendisiyle Tahribat'tan geldiğini söyleyerek görüşsünler.İşi halledene kendisi iyi para vereceğini söyledi.iyi akşamlar. -
Master bunu yazdı:
-----------------------------
Selamlar arkadaşlar.
Bir arkadaşımın tanıdığının mail adresi çalınmış. Ellerinde sadece bir ip adresi var. ip adresinden iz sürerek çalınan mail'i geri alabilecek olan varsa ;
cut_81@hotmail.com adresini MSN'e eklesinler. Kendisiyle Tahribat'tan geldiğini söyleyerek görüşsünler.İşi halledene kendisi iyi para vereceğini söyledi.iyi akşamlar.
-----------------------------hocam WL bu konuda sonuna kadar yardımcı oluyor.
en temiz ve kolayı odur yani. -
Master bunu yazdı:
Selamlar arkadaşlar.
cut_81@hotmail.com adresini MSN'e eklesinler. Kendisiyle Tahribat'tan geldiğini söyleyerek görüşsünler.İşi halledene kendisi iyi para vereceğini söyledi.iyi akşamlar.
-----------------------------o parayla dava aç.
edit: daha önce hiç deneme yaptınızmı ??
-
eleman msn e giriyosa 100 lira ya alırım geri :)
-
ben sadece aracıyım. hiç kimsenin mailine dokunmam ne hack'lerim ne geri alırım en yakınlarımın bile kimseye yol bile gösterecek halim yok bu saatten sonra. o yüzden elçiye zeval olmaz.
;)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
msnden trojan sokuyon di mi kanka exploit sokuyon :) onu biri daha yapıyor da ondan sordum.Msn yi kapatıcam bu yüzden :d -
online ise geri alırım 50 tl
-
neonell bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
msnden trojan sokuyon di mi kanka exploit sokuyon :) onu biri daha yapıyor da ondan sordum.Msn yi kapatıcam bu yüzden :d
-----------------------------alperin bende oluşturduğu izlenime dayanarak söylüyorum adama 50 lira verir msn yi alır 50 lirada cebe atar bence
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------eleman msn e giriyosa 100 lira ya alırım geri :)
msnden trojan sokuyon di mi kanka exploit sokuyon :) onu biri daha yapıyor da ondan sordum.Msn yi kapatıcam bu yüzden :d
-----------------------------alperin bende oluşturduğu izlenime dayanarak söylüyorum adama 50 lira verir msn yi alır 50 lirada cebe atar bence
:D:D:D:D:D koptum -
Konuyu gizleseydin ve PMden verseydin maili kardeş.. Şimdi biri çıkar ben tbt den geldim vs.. olmadık iş de yapar alakazız birisi...
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı: