Mailing Sistemi
-
Firmamıza kayıtlı mail adreslerine günün fırsatı günün ürünü şeklinde mail atabileceğimiz. Bu sistemi bize kurabilecek server vs hepsi dahil şekilde yardımcı olabiliecek tavsiye edebileceginiz bir yer de olur varmıdır arkadaşlar. Mailing gönderi yapacağız. Ücret sorun değil.
-
pm attım hocam.
-
manglerman bunu yazdı
pm attım hocam.
Tşk ederim.
-
-
kendi göbeğimi keseyim dersen
bak bi ara LAMP + Webmin + posta sunucu
bir kurcala
-
madmimi ile hem ucuz hemde sağlıklı gönderim yapabilirsin incele, kullanıyordum gayet memnundum, datan kücük ise kotalı olarak ücretsiz bir şekilde mailchimp den de göndrim yapabilirsin.
-
LuCiFeR bunu yazdı
madmimi ile hem ucuz hemde sağlıklı gönderim yapabilirsin incele, kullanıyordum gayet memnundum, datan kücük ise kotalı olarak ücretsiz bir şekilde mailchimp den de göndrim yapabilirsin.
madmimi cok yavas, 200 bin kisilik bir dataya gondermek 3-4 saati bulabiliyor
mailchimp alternatiflerine gore pahali, para odeyeceksen constantContact oneririm. ingilizcen varsa pakistanli birine yonlendirebiliri mail sunucusu konusunda adamla cok calistim, ayrica elimde bir firsat sitesinin datasi var istersen satabilirim sana
-
ben yardımcı olurum hocam. mail datası - sınırsız mail gönderim sistemi, piyasada hizmeti veren firmalarının tamamının kullandığı bir sistem kurulumu yapıyorum. ayrıca , sunucu ayarlarınıda kendim yapıyorum ve aralıksız gönderim yapabiliyorsunuz sunucu size ait olduğu için.
150 TL aylık sunucu kirası - 400 TL tek sefer kurulum ücreti ( her ay 150 tl kira ödüceksiniz,tek seferlik kurulumda da ben 1 aylık sunucu kiranızı ödüyorum. yani 250 tl sadece hizmet bedeli. )