folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mailleri Başka Bir Mail Adresine Taşıma Yöntemi Varmı

Mailleri Başka Bir Mail Adresine Taşıma Yöntemi Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar

Hotmail hesabımdaki mailleri başka bir hotmail hesabıma aynı şekilde nasıl aktarabilirim? Baya bi baktım ama bulamadım gmailde varmı bu yöntem hotmailde yapan var mı hiç ? Mail at demeyin o çöüzümü biliyorum uzun iş pratik yolu varsa söylerseniz sevirim =) 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

gmailde olduğunu biliyorum; hotmailde de kullanmadım ama bir bakmam lazım. Hotmaili bir kurcalim bakim

edit sağ üstte seçenekleri tıklayınca sayfanın ortasında diğer adreslerden mail alma gönderme diye bir seçenek var o işini görür

MaTRiXe tarafından 11/Ağu/12 11:49 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

e-posta hesabını yönlendir bütün mailler o tarafa geçerler

Hatasız Kod Olmaz... :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek
    outlook.com daki hesabinla birlestir. maillerin tamamin yeni aldigin outlook hesabina geciriyor. eski hesabina atilan maillerde yine yeni hesabina geliyor. msn kisi listen falan hepsi aynen aktariliyor.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
Toplam Hit: 1796 Toplam Mesaj: 4