Mail.Ru Uploader
-
arkadaşlar mail.ru da 1 tb alanım var bazı dosyalarımı yedeklemek istiyorum ancak bu yedeklemeyi belirli saatlerde çalıştırmam lazım mailru nun kendi yazılımı yüklesem bütün hesabı pc ye indirecek onu istemiyorum , istedigim klasörü vb.. otomatik upload edecek bir hazır kod yapısı mevcutmudur pythonda bu işler daha güzel oluyor diye python konusuna açtım.
-
Mail.ru programının ayarlar kısmında klasör senkronizasyon seçeneği var hocam. Dosyaları site üstünden klasöre at, programdan o klasörün senkronizasyon tikini kaldır indirmez.
-
mkyb bunu yazdı
Mail.ru programının ayarlar kısmında klasör senkronizasyon seçeneği var hocam. Dosyaları site üstünden klasöre at, programdan o klasörün senkronizasyon tikini kaldır indirmez.
bi bakim hocam ama site üzerinden atmak istemiyorum çünkü browser kapanıyor filan yarıda kalıyor uygulama olursa devamlı upload ediyor o yüzden biraz karıştırayım
-
Benim 400 kusur GB warez arşivi var hepsini indirse ttnet'in bakır kabloları yanar. :)
Ruslar candır. :)
-
mkyb bunu yazdı
Benim 400 kusur GB warez arşivi var hepsini indirse ttnet'in bakır kabloları yanar. :)
Ruslar candır. :)
ruslardan her türlü memnunum .)))
benim 500 gb yi geçti 1-2 tb daha alan almam gerekebilir :) helede 32 gb yükleme imkanı güzel oluyor .)
-
Ruslar candır da, ekşi sözlük'te yandex Türkiye'den çekiliyor denmiş. Hayırlısı. Yandex disk "e bulaşmasınlarda.
-
yeni konu açmayım bi kaç gündür yedekleme yapıyorum fakat internet arada gidiyor, gidince site zank diye hata veriyor dosyalar hiç oluyor tekrar baştan başla bunun programını indirsem yutup gibi kaldığı yerden devam eder mi ?
-
programı kurdum evet kaldığı yerden devam ediyormuş gerekli ayarları da yaptım çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu
bilmeyenler için ayarları da söyleyim önceden yedeklediklerinizi indirmesini istemiyorsanız programa sağ tıklayıp selective sync dedikten sonra oluşturduğunuz dosyaların tikini kaldırın. ben sadece Cloud işaretledim programı kurarken belirtiğim dosyanın içine videoları atıyorum yedekleme bitince cloud.mail.ru üzerinden videoları başka klasöre taşıyorum bu şekilde yapınca pcden direk cloud'a gidiyor ctrl+x ctrl+v hesabı