folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Makaralı Vücut Geliştirme Aleti Kullanmış Olan Var Mı?

Makaralı Vücut Geliştirme Aleti Kullanmış Olan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Chuck Norris in tanıtımını yaptığı bir spor aleti vardı bu aleti satan bir yer bulamadım.

http://www.youtube.com/watch?v=Kcz0MLLizeY

Bir de tüm body hareketlerinin yapılabildiği makaralı bir alet vardı onu bir türlü bulamadım.

İki cihazdan birisini alacağım.

Şimdi arkadaşlar diyecek ki salona git neden eve alet almaya uğraşıyorsun. şöyle diyelim; 2 ayrı işim ve 1 de spor ve para kazanma maksatlı yaptığım krav maga eğitmenliği olayım var. Başımı kaşıyacak vakit bulamıyorum, kilo oldu 105 sabah akşam koşu bandında olmama rağmen kilo veremiyorum. İstediğim şey tam olarak tüm kasları zorlayarak çalıştırmak. Çok fonksiyonlu alet tavsiyesi olan varsa link edebilirse sevinirim, alacağım cihazda 100 civarı hareket yapabilmeliyim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek

Konu up olsun diye yazıyorum 

Aleti boşver şu adama bak

http://www.youtube.com/watch?v=-AuIURhCoAA

Gimme Some Tits
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ayın birinde 2 kişi spor salonuna başladık, iştahım daha fazla açıldı ve daha fazla yiyorum

1.5 kilo verdim bile , yağ oranını düşürmek için ise l carnitine aldık faydası var gibi.

yemek işini kısıcam yavaş yavaş , malum birden yapınca ters tepiyor herşey :)

sadece salona gitmek en az 700 kalori yaktırıyor bize. umarım yaza kadar fit bi tayfun göreceksiniz karşınızda :D 

PanxeR tarafından 11/Kas/12 22:43 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Chuck Norris in tanıtımını yaptığı bir spor aleti vardı bu aleti satan bir yer bulamadım.

http://www.youtube.com/watch?v=Kcz0MLLizeY

Bir de tüm body hareketlerinin yapılabildiği makaralı bir alet vardı onu bir türlü bulamadım.

İki cihazdan birisini alacağım.

Şimdi arkadaşlar diyecek ki salona git neden eve alet almaya uğraşıyorsun. şöyle diyelim; 2 ayrı işim ve 1 de spor ve para kazanma maksatlı yaptığım krav maga eğitmenliği olayım var. Başımı kaşıyacak vakit bulamıyorum, kilo oldu 105 sabah akşam koşu bandında olmama rağmen kilo veremiyorum. İstediğim şey tam olarak tüm kasları zorlayarak çalıştırmak. Çok fonksiyonlu alet tavsiyesi olan varsa link edebilirse sevinirim, alacağım cihazda 100 civarı hareket yapabilmeliyim.

hocam öncelikle bu aletin bir boka yaramayacağını söylemeliyim,kilo verememenin sebebini ise net bir şekilde belirteyim;eğer devamlı spor yapıyor ve kilo veremiyorsan düzenli beslenemiyorsun demektir..istediğin kadar çaba sarfet o koşu bandından inme hatta..yağ-şeker-karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen..hatta diyet sürecinde bunları azda olsa kullanırsan tüm çabaların boşa gider..yerin geniş ise tek bir aletle çalışma planını bir kenara koyup bench sehpası,uzun bar+ağırlıkları ve klasik dambıllardan 6-8-12 şer kilolukları al birde koşu bandı..iyi bir beslenme ve günde 60 70 dk lık cardio ile çok iyi kilo verip ardından ağırlık antrenmanlarınada odaklanabilirsin.

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

150 lira gibi saçma bir fiyata buldum, deneyelim bakalım belki işe yarar.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

GEREK YOK KARDEŞİM DÜZENLİ ÇALIŞ O KADAR  ADAM HARİKAYMIŞ :)

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Şu Chuck Norris den bi kere sağlam bi zopa yesem ömür boyu spor yapmama gerek kalmaz yemin ediyorum :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Beyler cihazı aldım, eve kurdum odayı bitirdi (: yarın işten resimleri atacam. Neyse tüm hareketleri denedim oluyor fakat benim gibi bir hayvan için yetersiz kaldı.  Vücut ağırlığımı en dik pozisyonda rahatlıkla itip çekebildiğimden belime 10 kiloluk plaka bağlayıp yeniden çalışmaya başladım sonuç ne derseniz şudur: eğer hareketleri gerçekten iyi biliyor vücudunuzu da iyi tanıyorsanız cihaz inanılmaz iyi. Şu anda tricepslerim yanıyor, birazdan ön kol çalışıp duşa girecem.

Toplam Hit: 1095 Toplam Mesaj: 8