Makedonyada Eğitim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

Hacılar lys'de yaprağı yedim ben. Şimdi makedonya da 2500 avroya bilgisayar mühendisliği varmış. Bu konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum yani bilgisi olan varmı bu konuyla ilgili.

gitsem ne işe yarar burda iş bulma imkanım var mı ?

okuduktan sonra ne yaparım ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

imkanın varsa git zaten türkiyedede o kadar para gidiyor aq

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

reiz nabıcan makodonyada 1 ssene daha kas 2500 avroya iyi bir dershaneye git istanbulda oku bilg. mühendisliğini sonra erasmus yapar dışarıya çıkarsın zaten he şimdi birde mevlana değişim programı geldi amarikaya falanda gidebilirsin v.s vs.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hoca ne makedonyası, avrupada bir sürü üniversite var daha uygun fiyata bulabileceğim. bu 2500 euro dönemlik ücret olabilir? koskoca isviçre de

bile (avrupanın en pahalı ülkelerinden biri) başvuru tarihi geçmemişse dönemlik ücret 1400 tl civarında. tabi senin dil olayını da bilmiyorum ne

kadar hangi dili biliyorsun ama 1 yıl o ülkenin dilini öğrenebilrisin hazılık okuyarak, o şekilde ücretsiz olarak da okuyabilirsin. çek cumhuriyetinde , prag => charles üniversitesi, çek teknik üniversitesi,

brno => brno, mendel, masaryk üniversiteleri

ostrava => vsb, ostrava üniversitelrine bakabilirsin bildiklerim bunlar..

daha büyük ülkelerde de yığınla yer var.. avusturya, almanya, fransa ne bileyim çok yer var, araştır ve bence gidiyorsan büyük bir ülkeye git daha

mantıklı, bunların denkliklerinde de problem yok hem ne denkliği, orada okuduktan sonra neden döneceksin tr ye :) 

unbalanced tarafından 05/Tem/13 17:01 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 665 Toplam Mesaj: 4