Makine Bölümü Ya Da Makine Mühendisliği Okuyan Arkadaslar Bi Baksın(Kaynak Tekniği İle İlgili)
-
arkadaslar bana ''kaynak tekniği ile ilgili avrupa standartları'' elinde boyle bir dokumanı olan,boyle bir dokuman bulabilecek ve bana yardım edebilecek arkadas aranıyor tesekkurler
-
dostum avrupa standartları olarak bilmiyorum. ancak kaynak ve çeşitleri dersen zaten notlar şu an elimde çalışıyorum, yarın sınavım var. :)
Teknikleri ve özellikleri konusunda yardımcı olabilirim istersen.
-
usta yaa bana avrupa standartları lazım teknikleri ve ozelliklerini bende az cok biliyorum sagol yinede eger bir yerlerden bulabiliren sevinirim
-
Senin için bakıcam dostum. Olur da bulursam bişeyler buraya koyarım. Sınavdan da çaktık bea. Bi 25 alsam bari :|
-
Kaynakçı formeni bul bi tane :D şaka bi tarafa Kaynak kursu veren mesleki eğitim merkezlerine bir göz at. bulundugun muhitte vardır bir kaç tane hemen hemen hepsi başlıca kaynak kursu vermekte devlet kapısı hertürlü belge vardır..
-
zaman olsaa gidecem bazı yerlere ama acil lazım iste arkadaslar belki elinde olan yada bulabilecek arkadaslar vardır diye sordum
-
konunun tekrar guncellenmesi için yazıyorum. belki okuldan ya da işten gelen arkadaslar vardır diye kusura bakmayın
Toplam Hit: 1643 Toplam Mesaj: 7