folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Makine Bölümü Ya Da Makine Mühendisliği Okuyan Arkadaslar Bi Baksın(Kaynak Tekniği İle İlgili)

Makine Bölümü Ya Da Makine Mühendisliği Okuyan Arkadaslar Bi Baksın(Kaynak Tekniği İle İlgili)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesut589
    mesut589's avatar
    Erkek
    arkadaslar bana ''kaynak tekniği ile ilgili avrupa standartları'' elinde boyle bir dokumanı olan,boyle bir dokuman bulabilecek ve bana yardım edebilecek arkadas aranıyor tesekkurler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek

dostum avrupa standartları olarak bilmiyorum. ancak kaynak ve çeşitleri dersen zaten notlar şu an elimde çalışıyorum, yarın sınavım var. :)

Teknikleri ve özellikleri konusunda yardımcı olabilirim istersen.

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesut589
    mesut589's avatar
    Erkek
    usta yaa bana avrupa standartları lazım teknikleri ve ozelliklerini bende az cok biliyorum sagol yinede eger bir yerlerden bulabiliren sevinirim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    Senin için bakıcam dostum. Olur da bulursam bişeyler buraya koyarım. Sınavdan da çaktık bea. Bi 25 alsam bari :|

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    texas
    texas's avatar
    Erkek
    Kaynakçı formeni bul bi tane :D şaka bi tarafa Kaynak kursu veren mesleki eğitim merkezlerine bir göz at. bulundugun muhitte vardır bir kaç tane hemen hemen hepsi başlıca kaynak kursu vermekte devlet kapısı hertürlü belge vardır..

in the end , there will be only chaos"... Everything must come to be END..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesut589
    mesut589's avatar
    Erkek
    zaman olsaa gidecem bazı yerlere ama acil lazım iste arkadaslar belki elinde olan yada bulabilecek arkadaslar vardır diye sordum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesut589
    mesut589's avatar
    Erkek
    konunun tekrar guncellenmesi için yazıyorum. belki okuldan ya da işten gelen arkadaslar vardır diye kusura bakmayın
Toplam Hit: 1643 Toplam Mesaj: 7