Makine Kendini Kapatıyor
-
beyler özellikle flash oyunlar oynarken internetten . çat diye kendini kapatıyor bilgisayar . restart atmıyor. kapanıyor.
dediğim gibi genelde flash oyunları oynarken oluyor bu film izlerken filan pek gerçekleşmiyor .
-
uplayalım bakalım .
-
fazla isiniyordur
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
fazla isiniyordur
-----------------------------nasıl aşacağız bu sorunu ?
-
acacan pc nın ıcını fan temızleyecn arkadasım fan tozlanmıstır :)
-
raul bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
fazla isiniyordur
-----------------------------nasıl aşacağız bu sorunu ?
-----------------------------Isınmadan değil, muhtemelen sistemdendir :) Bende de bazen kapandığı oldu. :) Miladi bir sistemim var desem yeridir :)
-
tabi oda baska bı sorun mıladı bı sıstemın yoksa tekrar dedegım gıbı ıslemcı fanını durumuna bak cok tozuysa temızle olmaz
-
kasanın yan kapakları açık ise kapa oksitlenme yapar öyle araştırıldı öğrenildi eğer kapalıysa bilemiycem :D
-
Benim laptopta öyle birden kapanıyordu. İşlemcinin fanını açtım temizledim, hava çıkışını falan temizledim düzeldi..
-
benim leptopta da oluyor. ama kapanmayıp kitleniyor. flash oyunlarda olsun internetten video izlemede olsun hep aynı. bi süre geçince kitleniyo. altında fan da var 3lü.
-
pc'nin pat diye kapanmasının çok fazla nedeni olabilir diğer ark.dediği gibi ısınma yada Güç kaynağı yetersizliğide olabilir, CPU ve GPU fanlarını temizlersen sorun %60 çözülür, olmadı power'ı değiştir.