Makine Mühendisliği İmalat Stajı Yardım Lütfen!...
-
sevgili hocalarım, ben geçen sene ertelediğim imalat stajımı yapacak bi fabrika arıyorum fakat karar veremedim... İstanbul, tekirdağ, kırklareli, kocaeli, ankara, konya, aksaray illerinde bulunan herhangi bir imalat yada döküm fabrikası olabilir... örnek ver sevgili mürit derseniz misal TÜMOSAN traktör üretim fabrikası veya aksaray mercedes kamyon fabrikası gibi... hocalar yardımcı olun bu ay sonu en geç başvurmam lazım ... firmanın büyüklüğü küçüklüğü farketmez her türlü ayarlarım =) siz yeterki fikir verin bana...
-
Merdecesi öneririm stajını yaptığı elamnları genlde işine alır ve parasıda iyi olur sonuçta merdecesde yapabiliosa n yap
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------Merdecesi öneririm stajını yaptığı elamnları genlde işine alır ve parasıda iyi olur sonuçta merdecesde yapabiliosa n yap
-----------------------------bende mercedes ya da ford da yapmak isterim ama torpil olmayınca bi bok olmuyor.
-
Bende senden daha tecrübeli bir makine mühendisi olarak cevap vereyim imalat stajını kesinlikle direk üretim yapan, yan firmalardan mal alıp montaj yapmayan direk hard üretim yapan daha küçük ölçekli firmalarda yapmanı öneririm.çünkü oralarda bişeyler öğrenmen daha kolay olur.İkinci stajının ismi bilmiyorum ne olarak geçiyor ama fabrika organizasyon stajınıda büyük ölçekli seri üretim yapan yerlerde yapmanı öneririm. sevgiler.
-
müridler bende metalurji malzeme müh. okuyorum bu sene staj belası bizdede var bi tavsiyede ben alsam :)
-
korhan bunu yazdı:
-----------------------------Bende senden daha tecrübeli bir makine mühendisi olarak cevap vereyim imalat stajını kesinlikle direk üretim yapan, yan firmalardan mal alıp montaj yapmayan direk hard üretim yapan daha küçük ölçekli firmalarda yapmanı öneririm.çünkü oralarda bişeyler öğrenmen daha kolay olur.İkinci stajının ismi bilmiyorum ne olarak geçiyor ama fabrika organizasyon stajınıda büyük ölçekli seri üretim yapan yerlerde yapmanı öneririm. sevgiler.
-----------------------------Korhan ağabey, bize de mühendislik planlamalarının yapıldığı mühendislik odası gibi bir yerde yapmamız söyleniyor ilk dışardaki stajı.
-
staj :| bi sakin ol hocam.
onu geçtim, aramızda bi bağlantısı olan varsa kendi eşine dostuna anca yardımcı olur. buralara kadar yardımcı olacagını sanmıyorum :|
tanıdık bulamazsan okulun daha önceden stajer gönderdiği firmaların listesini indiriyosun. aralarından seçip tek tek arıyosun. %100 çalışıyor.
@akenaton
staj belası mı ?
yol yakınken dön hocam :|
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------korhan bunu yazdı:
-----------------------------Bende senden daha tecrübeli bir makine mühendisi olarak cevap vereyim imalat stajını kesinlikle direk üretim yapan, yan firmalardan mal alıp montaj yapmayan direk hard üretim yapan daha küçük ölçekli firmalarda yapmanı öneririm.çünkü oralarda bişeyler öğrenmen daha kolay olur.İkinci stajının ismi bilmiyorum ne olarak geçiyor ama fabrika organizasyon stajınıda büyük ölçekli seri üretim yapan yerlerde yapmanı öneririm. sevgiler.
-----------------------------Korhan ağabey, bize de mühendislik planlamalarının yapıldığı mühendislik odası gibi bir yerde yapmamız söyleniyor ilk dışardaki stajı.
-----------------------------değişik okullarda değişik içerikli stajlar olabiliyor sweetyvolty tam yapacağın stajın ismini söylersen yardımcı olabilirim.
-
korhan bunu yazdı:
-----------------------------anladım hocam istanbulda bu türde küçük fabrikalar var oralara başvuru yapalım o zaman... yardımların için çok teşekkür ediyorum üstadım
-
tofaş myo 2 sınıf öğrencilerini ve mühendislik 3-4 öğrencilerini kabul ediyor başvurular başladı sadece projeli stajları ve zorunlu stajları kabul ediyorlar. kariyer net den başvurular yapılacak ilgilenenlere ilanen duyurulur
-
İkamet ettiğin il neresi? eğer istanbuldaysan mesaj at.