folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Makine Mühendisliği İmalat Stajı Yardım Lütfen!...

Makine Mühendisliği İmalat Stajı Yardım Lütfen!...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek

sevgili hocalarım, ben geçen sene ertelediğim imalat stajımı yapacak bi fabrika arıyorum fakat karar veremedim... İstanbul, tekirdağ, kırklareli, kocaeli, ankara, konya, aksaray illerinde bulunan herhangi bir imalat yada döküm fabrikası olabilir... örnek ver sevgili mürit derseniz misal TÜMOSAN traktör üretim  fabrikası veya aksaray mercedes kamyon fabrikası gibi... hocalar yardımcı olun bu ay sonu en geç başvurmam lazım ... firmanın büyüklüğü küçüklüğü farketmez her türlü ayarlarım =) siz yeterki fikir verin bana... 

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Merdecesi öneririm stajını yaptığı elamnları genlde işine alır ve parasıda iyi olur sonuçta merdecesde yapabiliosa n yap

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:
    -----------------------------

Merdecesi öneririm stajını yaptığı elamnları genlde işine alır ve parasıda iyi olur sonuçta merdecesde yapabiliosa n yap

bende mercedes ya da ford da  yapmak isterim ama torpil olmayınca bi bok olmuyor.

der die das
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek

Bende senden daha tecrübeli bir makine mühendisi olarak cevap vereyim imalat stajını kesinlikle direk üretim yapan, yan firmalardan mal alıp montaj yapmayan direk hard üretim yapan daha küçük ölçekli firmalarda yapmanı öneririm.çünkü oralarda bişeyler öğrenmen daha kolay olur.İkinci stajının  ismi bilmiyorum  ne olarak geçiyor ama fabrika organizasyon stajınıda büyük ölçekli seri üretim yapan yerlerde yapmanı öneririm. sevgiler.

https://www.fitnessaktif.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akenaton
    akenaton's avatar
    Erkek

müridler bende metalurji malzeme müh. okuyorum bu sene staj belası bizdede var bi tavsiyede ben alsam :)

biz sarımsak tarlasından vazgeçmeyiz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

korhan bunu yazdı:

Bende senden daha tecrübeli bir makine mühendisi olarak cevap vereyim imalat stajını kesinlikle direk üretim yapan, yan firmalardan mal alıp montaj yapmayan direk hard üretim yapan daha küçük ölçekli firmalarda yapmanı öneririm.çünkü oralarda bişeyler öğrenmen daha kolay olur.İkinci stajının  ismi bilmiyorum  ne olarak geçiyor ama fabrika organizasyon stajınıda büyük ölçekli seri üretim yapan yerlerde yapmanı öneririm. sevgiler.

Korhan ağabey, bize de mühendislik planlamalarının yapıldığı mühendislik odası gibi bir yerde yapmamız söyleniyor ilk dışardaki stajı.

Çok sıkılıyom
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

staj :| bi sakin ol hocam.

onu geçtim, aramızda bi bağlantısı olan varsa kendi eşine dostuna anca yardımcı olur. buralara kadar yardımcı olacagını sanmıyorum :|

tanıdık bulamazsan okulun daha önceden stajer gönderdiği firmaların listesini indiriyosun. aralarından seçip tek tek arıyosun. %100 çalışıyor.

@akenaton

staj belası mı ? 

yol yakınken dön hocam :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek

SweetyVolty bunu yazdı:

korhan bunu yazdı:

Korhan ağabey, bize de mühendislik planlamalarının yapıldığı mühendislik odası gibi bir yerde yapmamız söyleniyor ilk dışardaki stajı.

değişik okullarda değişik içerikli stajlar olabiliyor sweetyvolty tam yapacağın stajın ismini söylersen yardımcı olabilirim.

https://www.fitnessaktif.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek

korhan bunu yazdı:

anladım hocam istanbulda bu türde küçük fabrikalar var oralara başvuru yapalım o zaman... yardımların için çok teşekkür ediyorum üstadım 

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

tofaş myo 2 sınıf öğrencilerini ve mühendislik 3-4 öğrencilerini kabul ediyor başvurular başladı sadece projeli stajları ve zorunlu stajları kabul ediyorlar. kariyer net den başvurular yapılacak ilgilenenlere ilanen duyurulur

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

İkamet ettiğin il neresi? eğer istanbuldaysan mesaj at.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
Toplam Hit: 1977 Toplam Mesaj: 11