Makinede Çekileni Bilgisayarda Görmek?? (Webcam Gibi)
-
DSLR fotoğraf makinelerinde bir video çekerken, çekim sırasında sanki webcam bağlamış gibi eş zamanlı olarak çekilenleri bilgisayarda görebilir miyim? Yani laptop’umu, kameraya bağlanmış bir harici monitör olarak kullanabilir miyim?
-
-
byincesu bunu yazdı
ohaaa çok deli bişeymiş
-
ben bir sunumda görmüştüm, adam kamerayı kabloyla pc'ye bağlamış görüntü canlı projeksyondaydı.
Bu kartı daha önce makinedeki kayıtlı görüntüleri ağ üzerinden pc'ye aktarmak için kullanmıştım. Ama anlık olarak
denemedim hiç
-
byincesu bunu yazdı
Hocam sanki bu benim aradığım şey değilmiş gibi tam anlayamadım? Kayıt edilmiş fotoğraf ve videoları bilgisayara taşımak için mi kullanılıyor yoksa canlı yayındaymış gibi kamera ne gösteriyorsa ekrana mı veriyor?
kaanstain bunu yazdıben bir sunumda görmüştüm, adam kamerayı kabloyla pc'ye bağlamış görüntü canlı projeksyondaydı.
Bu kartı daha önce makinedeki kayıtlı görüntüleri ağ üzerinden pc'ye aktarmak için kullanmıştım. Ama anlık olarak
denemedim hiç
Evet hocam HandyCam kameralarda yapıyordum ama DSLR kameralarda oluyor mu merak ettim ? Kabloyla falan
-
Canon kullanıyorum, makinenin içinden çıkan cd'yi yükledim, dediğin olayı yapıyorum hocam.
-
Ben de nikon var ama bir deniyeyim, sağol hocam :) Sonucu yazacağım
-
SweeneyTodd bunu yazdı
Canon kullanıyorum, makinenin içinden çıkan cd'yi yükledim, dediğin olayı yapıyorum hocam.
Hocam CD'si yokmuş makinenin.. daha yeni fark ediyorum