Makro Gercekten Super Bi Program (Keyboard Mouse Logger)
-
Sizlerle bi program paylasmak istiyorum
Keyboard Mouse Logger genelikle bu tur programlara makro diyorlarmis ben ilk kez boyle bi program gordum ve gercekten cok hosuma giti ve cok isime yaradi ..
Program Klavye ve fare ile windows'ta yaptığınız tüm "hareketleri" (görüntüyü değil! hareketleri) bir dosyaya kaydedip siz istediğiniz bir zamanda tekrar oynatmanızı sağlayan program.
programi buradan indirebilirsiniz :
[url]http://rapidshare.com/files/102054792/KFG2.rar[/url]
rarin icinde AutoHotkey diye bi program daha var
buda birinci programa benziyor ama bunun bi kac ozeligi daha var ve program cok karisik ama ben yinede birncisni tavsiye ederim
-
bknz. Ghost Mouse
-
Funky_Punky bunu yazdı:
-----------------------------
bknz. Ghost Mouse
-----------------------------bakariz hoca ona da bakariz :)
-
gunluk veya bazen yaptıgın ıslerı programla kaydını alarak...sen pc basında olmadanda baslatıp ondan sonra baska ısıne bakarken kendısı aynı işi devam ettiriyor...?
-
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------gunluk veya bazen yaptıgın ıslerı programla kaydını alarak...sen pc basında olmadanda baslatıp ondan sonra baska ısıne bakarken kendısı aynı işi devam ettiriyor...?
-----------------------------evet oyle bi sey, mouse haraketlerini tiklamalarini klavyeye bastigin tuslari falan herseyi kaydediyor sen bi saat ne calismisan programi actiginda ayni hareketleri sen bi saat icin ne yaptiysan program hepsini yapiyor ..
-
güzel birşeye benziyor denemek lazım.
-
Ultima oynayanlar bilir bu programı..
Lantar.net 'ten gelişmiş versiyonlarını indirebilirsiniz.
uoloop ve ghost mause da işe yarar programlardır. -
şu autohotkey bende varda nasıl kullancaz ya :(
-
xyzw__ bunu yazdı:
-----------------------------
şu autohotkey bende varda nasıl kullancaz ya :(
-----------------------------o biraz karisik hoja diger programi tavsiye ederim