Makro Resimler Arşivi
-
Hayırlı günler Ahâli
bu gün yine 1 şevkle bir kaç makro foto çektim tüm makro resimlerimi/mizi burada toplayalım. Panoramik Resimler Arşivi
Makro için çok sağlam makine olması gerekse de olduğu kadar. Samsung WB250F

Manüplasyon,Edit,Effect pek yapamadığım için orjinal koyuyorum beğenen yapan varsa çok güzel olur seyrederiz yani :| -
Makro çekimlerde özellikle böcekler felan cok iyi oluyor profesyonel kameramız olsada çeksek :D
-
Güzel, makinan nedir telefonlami cektin yoksam
-
çok güzel makine hangisi
px olarak kaçmış çok net
-
Makinayı ilk entry'ye girmeyi unutmuşum editledim şimdi.
WB250F Samsung -
teknosada 900 tl
özelliklerinde px yazılmazmı ilginç.
samsung severim şimdi yeni birşey gördüm fotoğrafı çekip kablosuz telefona gönderiyorsun otobüs kartı gibiydi.
-
futurist bunu yazdı
teknosada 900 tl
özelliklerinde px yazılmazmı ilginç.
samsung severim şimdi yeni birşey gördüm fotoğrafı çekip kablosuz telefona gönderiyorsun otobüs kartı gibiydi.
398 TL - 425 Arası şu an bunun fiyatı ben 399'a aldım.(teşhir)
-
Ka1nsha bunu yazdı
Makro çekimlerde özellikle böcekler felan cok iyi oluyor profesyonel kameramız olsada çeksek :D
O bocekleri oyle macro çekmekte kolay degilmis lensi makinaya aparat yardımıyla ters takiyolar bocegin karsidan bircok fotosunu aliyolar program yardimiyla birlestiriyolar sonra bakiyolar karanlik flu gozuken yer varsa sil bastan (bu arada macro çekilen bocek cansız oluyo)
-
piiiranha9242 bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
O bocekleri oyle macro çekmekte kolay degilmis lensi makinaya aparat yardımıyla ters takiyolar bocegin karsidan bircok fotosunu aliyolar program yardimiyla birlestiriyolar sonra bakiyolar karanlik flu gozuken yer varsa sil bastan (bu arada macro çekilen bocek cansız oluyo)
vay anasını ne işmiş ama .