Malatya 2. Kara Havacılık Alay Komutanlığı Hizmet Bölüğü
-
malatya 2. kara havacılık alay komutanlığı hizmet destek taburu hizmet bölüğü nasıl bilgisi olan varsa paylaşabilir mi yarın oraya gdeceğim usta birliği için
-
çizik babaya sorayım malatyada kaldım akrabanın oglu alay komutanın mı ne postasıydı rahat olur aksam yazarım.
-
koray bunu yazdı
çizik babaya sorayım malatyada kaldım akrabanın oglu alay komutanın mı ne postasıydı rahat olur aksam yazarım.
eyvallah kardeşim şimdiden sağol
-
Kara havacı ne? Ya karacı olunur yada havacı. ilginç bir sınıfmış.
Askeriyeye hoş geldin. -
Olgunisik bunu yazdıKara havacı ne? Ya karacı olunur yada havacı. ilginç bir sınıfmış.
Askeriyeye hoş geldin.sınıf piyade diye geçiyor
-
lisedeyken okul servisi asker çocuklarını almak için girerdi içeri hoş mekanlardı o kadarını biliyorum
-
Hizmet bölükleri genelde rahat olur. Muhtemelen karargahta çalışırsın. mesai saatlerin belli olur. 8-5 gibi. amelelik işleri pek olmaz. dediğim gibi genel manada rahattır.
Kara kuvvetleri kom. kara havacılık şubesi vardır. Bu alay komutanlığı da muhtemelen oraya bağlıdır. Hele öyle bir yerde daha rahat olacağını düşünüyorum.
-
Olgunisik bunu yazdıKara havacı ne? Ya karacı olunur yada havacı. ilginç bir sınıfmış.
Askeriyeye hoş geldin.helikopterciler kara havacı olur sanırım bu ulaştırma er egitim taburunun bitişigindeki yerdi birde malatyanın meşhur beytepe ceza evi vardı malatya soguk olur sabah 5 te kaldırırlar kulakların soguktan kabuk atar ama sosyal olanakları mevcuttur.
-
vukuat bunu yazdıOlgunisik bunu yazdıKara havacı ne? Ya karacı olunur yada havacı. ilginç bir sınıfmış.
Askeriyeye hoş geldin.helikopterciler kara havacı olur sanırım bu ulaştırma er egitim taburunun bitişigindeki yerdi birde malatyanın meşhur beytepe ceza evi vardı malatya soguk olur sabah 5 te kaldırırlar kulakların soguktan kabuk atar ama sosyal olanakları mevcuttur.
+1