Malatya Ya Ve Antepe Gidiyorum
-
Merhaba arkadaşlar,
cuma günü sabah iş için malatya ya geliorum. merkezinde olucam akşam orda otelde kalıp ertesi sabah antepe geçicem. akşam 8 de de uçakla geri dönücem bu süre zarfında oralı olan arkadaşlar varsa onlarla görüşmek isterim ve bana tavsiye edebileceğiniz neresi var tarihi yerler söylemeyin fazla gezmeye fırsatım olmayacak.
-
Hocam K.Maraş'tayım yolun bu tarafa düşerse haber verebilirsin bana.
-
antepten yeni geldim hocam izne, orda olsam gezdirirdim.
Antep'te güzel tarihi yerler var savaş müzesi mutlaka git zeugma mozaik müzesi ve medusa cam müzesi bunlarda gidebileceğin yerler arasında. Alışveriş hediyelik eşya vs içinde Bakırcılar çarşısı ve zincirli bedesten mutlaka gitmen gereken bi yer.
Aklıma gelenler bunlar, zaten buraları gezmen 1 gününü alır rahatlıkla hatta gezemeyebilirsin bile :)
-
Edit....
literatur tarafından 14/Şub/13 17:25 tarihinde düzenlenmiştir -
malatyada yarım günlük bi işimiz var bikaç sunucu ve switch takacaz 2 kişiyiz. akşama doğru anca zamanımız olacak. akşam sanırsam meydanda 4 yıldızlı bi otel varmıs orda kalacaz. sabah da erkenden kalkıp antepe geçicez katmer diye bişe varmış baya övdüler ama sabah 10 a kadar oluyomuş onun için en erken otobüse binecez :) antepte işimiz yok sadece gezmek için orda olucaz akşama kadar