folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Malta Dil Eğitimi

Malta Dil Eğitimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

arkadaşlar maltada dil eğitimi almayı dşünüyorum hiç giden kalan egitim alan varmı nasıldır eğitimleri ve yaşam nasıl  ?? bu konuda gidenlerden bilgi almak isterim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

bana da bilgi lazım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek

Gitmedim ama şunları buldum altta giden öğrencilerin yorumları var onlara bakabilirsin bu sitelere daha önce ben de bakmıştım.

http://www.karyainternational.com/malta-dil-okullari.htm

http://www.ataegitim.com.tr/yurtdisi_egitim.php?cid=494

Eskisi gibi değildir belki!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

gitmek isteyenlerin yerinde olsam; arkadaşın verdiği linklere girerek okulları bulurum sonra bir mail hazırlayıp hepsine yollarım. Bu sayede aracı

kurumu ortadan kaldırarak maliyeti düşürürsünüz. Ancak biraz daha çok uğraşacaksınız, vize için konsolosluğa siz gidip geleceksiniz ya da kabul

belgesini yurtdışından size yollayacaklar , gerekli yazışmaları siz yapacaksınız, uçak bileti, konaklama gibi şeyleri de siz ayarlayacaksınız.

Konaklama için karşı kurumdan yardım isteyebilirsiniz ya da üniversite bünyesindeyse mutlaka yurtları vardır ve fiyatları uygundur.

bu şekilde yaparak maliyeti çok çok düşerebilirsiniz ancak daha yorucu olacaktır.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

Malta'da dil eğitimini bir sıralar ben de araştırmıştım. Genelde buranın tercih edilme sebebi dil okullarının bir ingiltere,abd'ye göre fiyat olarak uygun oluşudur. Yamulmuyorsam Malta küçük bir ada ve gezme imkanın kısıtlı haliyle. Ve hayat pahalı diye hatırlıyorum orada. Benim aklıma pek yatmadığı için vazgeçmiştim. Dil okullarının imkanları ve öğrencilere yaklaşımları, sağladığı sosyal imkanlar-geziler genelde kötü bir izlenim kalmış akılmda araştırdığım kadarıyla.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Paranıza kıyın London Stafford'a gidin ;)

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar, Karya International'da çalışıyorum ben. yurtdışı eğitim konusunda bana ulaşırsanız özellikle tbt üzerinden mesajla gereken kolaylıkları sağlamaya çalışırım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

gitmek isteyenlerin yerinde olsam; arkadaşın verdiği linklere girerek okulları bulurum sonra bir mail hazırlayıp hepsine yollarım. Bu sayede aracı

kurumu ortadan kaldırarak maliyeti düşürürsünüz. Ancak biraz daha çok uğraşacaksınız, vize için konsolosluğa siz gidip geleceksiniz ya da kabul

belgesini yurtdışından size yollayacaklar , gerekli yazışmaları siz yapacaksınız, uçak bileti, konaklama gibi şeyleri de siz ayarlayacaksınız.

Konaklama için karşı kurumdan yardım isteyebilirsiniz ya da üniversite bünyesindeyse mutlaka yurtları vardır ve fiyatları uygundur.

bu şekilde yaparak maliyeti çok çok düşerebilirsiniz ancak daha yorucu olacaktır.

bu tarz organizasyonlarda çoğu zaman arkanda bir akreditasyon kurumunun olması avantaj oluyor çünkü onlarda ufak bir sınama yapıyorlar. Ayrıca o belgeler git geller uğraşılacak iş değil.

Toplam Hit: 867 Toplam Mesaj: 8